skip to Main Content

5 tips voor een outdoor TRX training

 • Blog
 1. Get creative & gebruik je omgeving
  Gebruik je omgeving om je training nóg uitdagender te maken. Woon jij toevallig in de buurt van een strand of duinen? Dan heb je de perfecte situatie bij het losse zand. Doe tussen de sets wat sprintjes en ga de uitdaging met jezelf aan!Geen strand? Geen zorgen! Ook in een bos of het park kun je aan de slag. Zoek naar bankjes, verhogingen en een trap om je workout te veranderen in een HIIT spektakel.
 2. Bring afriend
  Verruil het terras en dat glas wijn voor een heerlijke training en bidon met koud water. Hét moment om bij te kletsen en tegelijkertijd aan je doelen te werken. Samen ga je tenslotte véél verder!
 3. Geen muziek nodig
  We geloven heilig in de kracht van muziek als motivatie voor een workout, maar in de buitenlucht kun je ook genieten van het geluid van de natuur. Hoor de vogels fluiten, motiveer je op het ritme van langsrijdende auto’s of de wind op het strand. Anyway: in de buitenlucht is muziek niet per se een must.
 4. Werk hard,blijf proberen, maar hou rekening met de omstandigheden
  Een training in de buitenlucht is heel anders dan in een gym, waar de temperatuur geregeld wordt. Buiten moet je rekening houden met wind, temperatuur, de zon en andere factoren van invloed. Soms zul je minder zweten dan binnen, op andere dagen heb je het gevoel na 10 minuten al helemaal stuk te gaan. Vergelijk deze trainingen dus ook niet met je normale trainingen en luister goed naar je lichaam.
 5. Plan je training
  ‘Plan for success’, zo luidt het gezegde. Hetzelfde geldtvoor je training in de buitenlucht. Verken het gebied en bepaal van te voren welkeoefeningen je waar gaat doen en welke elementen je daar voor nodig hebt. Kijknaar het weerbericht, ontwijk het heetste gedeelte van de dag & bring yourbottle! Nog een extraatje: smeer je in met zonnebrandcrème en overweeg eenhippe (Les Mills x Reebok) pet voor extra bescherming!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details