skip to Main Content

Check bij studion de beste yoga mat aanbieding

Studion beschikt over een groot assortiment yoga matten in alle soorten en maten, voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik. Deze zijn voorzien van een antislip oppervlakte en kunnen vaak aan twee zijden gebruikt worden. Ze beschikken over ophangogen om de yoga mat op te hangen aan een rek. Zo blijft de ruimte altijd opgeruimd en netjes en zijn de matten makkelijk te pakken aan het begin van een groepsles, small group training, personal training of functionele training. Bij Studion kun je terecht voor de beste yoga mat aanbieding!

Projecten

Het draait niet alleen om de workout. Dit clubdesign concept heeft een opvallende architectuur, ultramoderne functionele fitnessapparatuur en zelfs individuele handwasstations.
Bekijk project
Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden.
Bekijk project
Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.
Bekijk project

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Yoga mat aanbieding van hoogwaardige kwaliteit

Op een yoga mat, ook wel fitnessmat genoemd, kun je comfortabel alle grondoefeningen doen die je wilt, veilig en hygiënisch. De matten zijn voorzien van een antislip oppervlakte, zodat je voldoende grip hebt en niet makkelijk uitglijdt. Bovendien schuift de mat niet weg bij het doen van je oefeningen en zijn ze dik genoeg, waardoor ze over voldoende demping beschikken. Zo kun je met de fitnessmatten van Studion niet alleen je spieren trainen, maar ook je evenwicht en balans. De matten zijn uitermate geschikt voor gebruik bij grondoefeningen, pilates, yoga en de diverse Les Mills programma’s, waaronder BODYBALANCE , BODYPUMP, CXWORX, Les Mills BARRE en Les Mills TONE.

Op een fitness mat kun je veel verschillende oefeningen doen. Denk aan burpees, push ups, sun salutations, lunges en ontspanningsoefeningen en meditatie. Je kunt bepaalde oefeningen zwaarder maken door het gebruik van bijvoorbeeld schijven, dumbbells of halters. Kijk in onze webshop naar de mogelijkheden om je trainingsintensiteit uit te breiden. Zorg voor een juiste houding en voer de oefeningen rustig uit.

Kies voor de beste yogamat aanbieding

Uiteraard kies je voor de beste Yogamat aanbieding en daarvoor moet je zeker bij Studion zijn! Onze matten zijn scherp geprijsd en we bieden garantie op elk product. Beloofd! Bekijk snel onze webshop voor de baste yoga mat aanbieding.

Opbergrekken

Naast het leveren van een goede Yogamat aanbieding, is in het assortiment van Studion ook een Mat Storage Frame opgenomen. Dit rek biedt plaats aan 25 Aerobic matten of yoga matten (met ophang-ogen). Dit duurzame rek is vervaardigd uit roestvrijstaal en is eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Ook opbergrekken voor fitnessmatten koop je dus voordelig en vertrouwd bij Studion. Wil je ook profiteren van de beste yoga mat aanbieding? Ga dan naar onze webshop en bekijk de actuele yogamat aanbieding of neem contact op met Studion. Onze experts staan voor je klaar om jou te helpen om de beste keuze te maken!