skip to Main Content

Klachten

Bij Studion staat kwaliteit en service centraal en stellen wij u als klant altijd voorop. Mocht u toch een klacht hebben over een van onze producten of onze service, dan horen wij dat graag. Wij proberen u altijd een passende oplossing te bieden.

Klachten over een product

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uitsluitend uit producten van A-merken met uitstekende garantievoorwaarden. Bent u toch niet tevreden over een product? Laat het ons dan weten via [email protected]. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van ontvangst van uw klacht.

Klachten over onze dienstverlening

Ons team van deskundige medewerkers staat iedere werkdag voor je klaar om u als klant de beste service te bieden. Bent u desondanks toch niet tevreden, laat het ons dan weten via [email protected]. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van ontvangst van uw klacht.

Afhandeling klacht binnen 14 dagen:

Binnen 14 dagen na ontvangst wordt uw klacht door ons beantwoord en afgehandeld. Indien wij hier meer tijd voor nodig hebben, laten wij dit binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht aan u weten.

Bemiddeling Stichting WebwinkelKeur:

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details