skip to Main Content

BODY BIKE

In 1990 is BODY BIKE de zoektocht naar het ontwikkelen van de ultieme indoor bike gestart. Deze zoektocht is erop gericht fietsers de ultieme indoor cycling experience geven. Indoor cycling is vandaag de dag nog steeds populair en fietsers zijn meer en meer op zoek naar dé indoor bike die hen deze ervaring geeft. Wij blijven continu innoveren om telkens deze unieke experience te kunnen blijven bieden. In de fabriek in Denemarken werken dagelijks meer dan 20 toegewijde en gekwalificeerde technici, ingenieurs en vakmensen continu bezig met het ontwikkelen, produceren en optimaliseren van de ultieme indoor bike die voor de ultieme indoor cycling experience zorgt.

Zoektocht naar de ultieme indoor bike

De zoektocht naar de ultieme indoor bike is er een die nooit ophoudt. De perceptie van de ultieme bike is een steeds veranderend concept, waarin moet worden meebeweegt en blijven geïnnoveerd. Er wordt naar gestreefd steeds de beste te zijn. Door open te staan voor verandering en continu te blijven innoveren, kunnen sporters de ultieme indoor cycling experience beleven.

Een belangrijke innovatie van de bike is het vervangen van de traditionele fietsconsole door een innovatieve smartphone oplossing. Hierdoor kunnen gebruikers hun trainingsprestaties gemakkelijk bijhouden via een app op hun telefoon. Een andere revolutionaire innovatie is de OceanIX variant, een duurzame indoor bike gemaakt van gerecycled plastic afkomstig uit oceanen.

Projecten BODY BIKE

Het draait niet alleen om de workout. Dit clubdesign concept heeft een opvallende architectuur, ultramoderne functionele fitnessapparatuur en zelfs individuele handwasstations.
Bekijk project
Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden.
Bekijk project
Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.
Bekijk project

Elke club verdient de BODY BIKE spinningfiets

Eenvoud, elegantie en first-class zijn typisch voor de Scandinavische design traditie én voor de BODY BIKE spinningfiets. Steeds onderscheidend zijn en jezelf uitdagen zijn belangrijke kenmerken die terug te zien zijn in het design. Met het no-nonsense design van de BODY BIKE wordt er een harmonieuze fietsomgeving gecreëerd.

Een revolutionair en onderscheidend designkenmerk van de BODY BIKE is dat de bike volledig gesloten is. Indoor bikes worden vaak dag in dag uit, jaar in jaar uit gebruikt en worden blootgesteld aan zweet, vuil en stof. Het gesloten design met beschermende zij- en bovenkappen voorkomt dat stof en zweet binnendringen. Hierdoor heeft de bike weinig onderhoud nodig.

Indoor bikes moeten dag in dat uit, maand na maand, jaar na jaar bestand zijn tegen een groot aantal gebruikers. Ze worden blootgesteld aan zweet, vuil en stof. Daarom is hier gekozen voor een eenvoudig en duurzaam design dat niet alleen gaat over uiterlijk. Het eenvoudige design van de BODY BIKE spinningfiets is niet alleen een blikvanger, het zorgt ervoor dat de bike een lange levensduur heeft.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

BODY BIKE fitness bikes

Er bestaat een breed assortiment aan BODY BIKE fitness bikes. Het assortiment omvat bikes met verschillende designs en prijsklassen. Zo is er voor iedereen een passende bike. Het assortiment omvat de volgende variaties: Classic, Classic Stainless Steel, Supreme, Connect, SMART, SMART+, SMART+ OceanIX en SMART+ SWITCH. Naast deze bikes, bevinden zich in het assortiment ook diverse hoogwaardige accessoires zoals zadels en pedalen.

Naast een uitgebreid productassortiment is ook een trainingsconcept voor On Demand training ontwikkeld. BODY BIKE On Demand is een online platform met toegang tot honderden workouts voor thuis, waaronder diverse indoor cycling workouts.