skip to Main Content

BODY BIKE

In 1990 startte BODY BIKE de zoektocht naar de ultieme indoor bike. Gebruikers de beste ervaring bieden stond hierbij centraal. Indoor cycling is nog steeds populair en daardoor zijn fietsers meer en meer op zoek naar dé indoor bike die hen deze ervaring geeft. Wij blijven continu innoveren, zodat we deze unieke ervaring telkens kunnen blijven bieden. In de fabriek in Denemarken werken dagelijks meer dan 20 toegewijde en gekwalificeerde technici, ingenieurs en vakmensen. Zij zijn continu bezig met het ontwikkelen, produceren en optimaliseren van de beste indoor bike die voor de ultieme ervaring zorgt.

Zoektocht naar de ultieme indoor bike

De zoektocht naar de ultieme indoor bike houdt nooit op. We moeten namelijk continu blijven innoveren en we streven ernaar steeds de beste te zijn. Door open te staan voor verandering en continu te blijven innoveren, kunnen sporters de beste ervaring beleven.

Een belangrijke innovatie is het vervangen van de traditionele fietsconsole door een innovatieve smartphone oplossing. Daardoor houden gebruikers hun trainingsprestaties gemakkelijk bij via een app op hun telefoon. Een andere belangrijke innovatie is de OceanIX variant, een duurzame indoor bike gemaakt van gerecycled plastic afkomstig uit oceanen.

BODY BIKE logo

Projecten BODY BIKE

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Elke club verdient de BODY BIKE spinningfiets

Eenvoud, elegantie en first-class. Die kenmerken zijn niet alleen typisch voor de Scandinavische design traditie, maar ook voor de BODY BIKE spinningfiets. Belangrijke kenmerken die je terugziet in het design zijn onderscheidend zijn en jezelf uitdagen. Het no-nonsense design van de BODY BIKE zorgt voor een harmonieuze fietsomgeving.

Een onderscheidend kenmerk van de BODY BIKE is dat de bike volledig gesloten is. Indoor bikes worden door het veelvuldige gebruik vaak blootgesteld aan zweet, vuil en stof. Het gesloten design met beschermende zij- en bovenkappen voorkomt dat stof en zweet in de bike komt. Daardoor heeft de bike weinig onderhoud nodig.

Indoor bikes moeten bestand zijn tegen een groot aantal gebruikers. Ze worden blootgesteld aan zweet, vuil en stof. Daarom is hier gekozen voor een eenvoudig en duurzaam design dat niet alleen gaat over uiterlijk. Het eenvoudige design van de BODY BIKE spinningfiets is niet alleen een blikvanger, maar zorgt ervoor dat de bike een lange levensduur heeft.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

BODY BIKE fitness bikes

Studion heeft een breed assortiment aan BODY BIKE fitness bikes. In het assortiment vind je bikes met verschillende designs en prijsklassen. Zo is er voor iedereen een passende bike. Het assortiment bevat de volgende variaties: Classic, Classic Stainless Steel, Supreme, Connect, SMART, SMART+, SMART+ OceanIX en SMART+ SWITCH. Daarnaast vind je in het assortiment ook diverse accessoires, zoals zadels en pedalen.

Er is bovendien ook een trainingsconcept voor On Demand training ontwikkeld. BODY BIKE On Demand is een online platform met toegang tot honderden workouts voor thuis, met onder andere diverse indoor cycling workouts.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details