skip to Main Content

Fitnessmaterialen

Op zoek naar trainingsmaterialen voor in jouw fitnessclub of studio? Dan ben je bij Studion aan het juiste adres. Bij Studion vind je een uitgebreide collectie fitnessmaterialen voor verschillende trainingsdoeleinden. Van functional training, personal training tot group fitness en indoor cycling, bij Studion vind je het allemaal. Onze trainingsmaterialen zijn van topkwaliteit en ideaal voor in jouw fitnessclub of studio, maar ook uitstekend voor thuisgebruik.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Fitnessmaterialen van topmerken

Om de trainingsbeleving van jouw leden te kunnen garanderen, heeft Studion alleen topmerken opgenomen in het assortiment, waaronder Les Mills, BODY BIKE en Escape Fitness. Dit zijn een voor een hoog aangeschreven merken uit de fitnessbranche. Wij leveren alleen de beste producten, waarmee wij maximale trainingsresultaten en duurzaamheid garanderen.

fitnessmaterialen

Fitnessmaterialen voor verschillende type trainingen

Wij bieden fitnessmaterialen voor verschillende type trainingen aan, zoals group fitness, spinning, krachttraining, boksen, functioneel training, klein fitness, en vloeren. Voor elke ruimte in jouw fitnessclub of studio vind je hier geschikte trainingsmaterialen die aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep. Voor de koopjesjagers hebben we ook een outlet waar je verschillende fitnessmaterialen vindt voor extreem scherpe prijzen.

Je vindt trainingsmaterialen in onze webshop in verschillende prijsklassen, waardoor er voor ieder segment een passend product is. Daarnaast vind je in onze webshop trainingsmaterialen voor ieder niveau. Er is dus altijd een geschikt product voor iedere doelgroep en type workout.

Volledige trainingszones inrichten met onze fitnessmaterialen

Met de trainingsmaterialen van Studion, richt jij complete trainingszones in. Studion biedt niet alleen fitnessmaterialen voor ieder type training aan, maar is ook gespecialiseerd in vloeroplossingen. Door deze combinatie richt jij in een klap je gehele trainingsruimte in. Van functionele trainingszones en personal training studio’s tot group fitness ruimtes en indoor cycling studio’s. Bekijk onze projectenpagina voor volledig ingerichte trainingszones. Wil jij meer informatie over het inrichten van een volledige trainingszone? Wij helpen je hierbij! Neem hier contact met ons op.

Een innovatief, compleet en up-to-date productassortiment

Studion staat altijd achter de kwaliteit van haar producten. Nieuwe materialen worden uitgebreid getest voordat ze worden opgenomen in het productassortiment. Daarnaast worden de laatste ontwikkelingen op de voet gevolgd. Daardoor is ons productassortiment innovatief, compleet en altijd up-to-date. Alles volgens de laatste ontwikkelingen in de markt.

Bestel fitnessmaterialen in onze webshop

Alle trainingsmaterialen bestel je gemakkelijk en direct in onze webshop. Wij bezorgen je bestelling vervolgens zo snel mogelijk bij je thuis. Door onze grote voorraad hoef je bijna nooit lang te wachten op je bestelde artikelen. Op alle producten in onze webshop bieden wij garantie, zodat we kwaliteit voor jou kunnen blijven garanderen.

Wil je meer informatie over ons productassortiment, neem dan contact met ons op.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details