skip to Main Content

Rubberen fitness tegels

Rubberen fitness tegels hebben als doel om de vloer in een fitnessclub en je trainingsmaterialen te beschermen. Een rubber fitness vloer dient ook lang mee te gaan en geluiddempend te werken. Studion heeft verschillende rubberen tegels voor een fitness vloer in het assortiment. Laat je vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden.

Rubber fitness vloer in het assortiment van Studion

Studion beschikt over een ruim assortiment fitnessvloeren en rubberen fitness tegels. Een rubber fitness mat kan gedeeltelijk of plaatselijk over een vloer gelegd worden of over de hele vloer. In overleg met Studion kunnen we alle afmetingen leggen, afhankelijk van jouw specifieke wensen. Ze zijn beschikbaar in heel en half formaat, maar ook in rand- en hoektegels. Het maakt dus niet uit hoe je trainingsruimte eruitziet. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor elke ruimte heeft Studion dus een passende oplossing!

  • Pavigym Turf Sprint Track
    Opties selecteren

    Pavigym Turf Sprint Track

     3.631,82  0,00  3.001,50

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Vrijblijvend advies van Studion voor een rubber vloer in je fitness

Een rubber vloer voor fitness kan zowel professioneel in de sportschool gelegd worden in bijvoorbeeld een functionele trainingszone, personal training ruimte, crossfit box of in de vrije fitness, maar is ook heel geschikt voor thuis. Thuis sporten biedt veel voordelen, maar je wilt natuurlijk niet dat je vloer beschadigd wordt. Ook is het belangrijk om het geluid te minimaliseren. De rubberen tegels voor een fitness vloer zorgen voor optimale geluidsdemping en schokabsorptie. Doordat je tijdens het doen van fitnessoefeningen op een zachte ondergrond landt, loop je minder kans om blessures op te lopen. Maar dat is nog niet alles. Het beschermt ook je trainingsmaterialen. Door de zachte ondergrond zullen je trainingsmaterialen niet makkelijk beschadigen, waardoor ze extra lang meegaan.

De rubberen fitness tegels zijn vervaardigd uit stevig, duurzaam en dik rubber en zijn uitermate geschikt om te trainen met zware gewichten of trainings- en cardiotoestellen.

Daarnaast heeft Studion ook de Pavigym Sprint Track vloer in het assortiment. Deze vloer is er in verschillende kleuren en kan ook op maat gemaakt en gepersonaliseerd worden.

De medewerkers van Studion adviseren je graag over welke rubber vloer voor fitness het beste bij jouw situatie past. Via een 3D-tekening kunnen we jouw situatie gemakkelijk in kaart brengen en enkele voorstellen doen. Wil je meer informatie of een vrijblijvend advies? Of wil je enkele voorbeelden van een rubber fitness mat die bij fitnessclubs door Studion zijn gelegd? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Een van onze experts helpt je bij al je vragen en geeft je vrijblijvend advies.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details