skip to Main Content

bodypump set

Op zoek naar de originele Les Mills BODYPUMP set? Dan zit je goed! Vrijwel iedereen kent BODYPUMP. Het is een bekende groepsles van Les Mills en de populairste groepsles in de wereld. Als je deze les op je rooster zet, trek je gegarandeerd nieuwe leden aan. Speciaal voor deze groepslessen heeft Les Mills een lijn trainingsmaterialen van hoge kwaliteit ontwikkeld, zodat jouw leden het maximale uit hun les kunnen halen. Bij Studion kun je terecht voor de BODYPUMP set, waarmee jij de trainingservaring van je leden naar een hoger niveau tilt.

Filter products Showing 1 - 16 of 17 results
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing 1 - 16 of 17 results
Merk
Geschikt voor
Prijs

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Bodypump halterset: een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen

Bij het wereldwijd bekende concept van Les Mills wordt uiteraard gebruik gemaakt van de BODYPUMP halterset. BODYPUMP is een barbell workout die doorgaans 60 minuten duurt, waarbij je alle spiergroepen uitdaagt. Tijdens de training doe je krachtoefeningen met een barbell zoals squats, presses, lifts en curls. En dat allemaal tijdens een leuke en intensieve groepstraining met een goede warming-up en cooling-down. Deze les is perfect voor leden die veel calorieën willen verbranden, sterker en strakker willen worden.

Iedereen in de zaal maakt gebruik van een eigen BODYPUMP set en bepaalt door de bijgeleverde schijven met verschillende soorten gewichten zelf de intensiteit van de les. Tijdens deze groepslessen wordt er een gave workout neergezet, waarbij ieder kwartaal de muziek en choreografie wordt vernieuwd. Met BODYPUMP komen jouw leden snel in vorm. Meer informatie over deze groepsles? Neem contact met ons op en onze experts geven je graag advies.

Kwalitatieve body pump set: maak jouw les tot een succes

Jouw club kan jarenlang profiteren van de BODY PUMP set van Les Mills, de SMARTBAR. Deze is van topkwaliteit zoals we gewend zijn van Les Mills, een merk dat haar naam meer dan verdiend heeft in de fitness wereld.

Ontdek het geheim achter de Les Mills SMARTBAR.

Ook heeft Studion de BODY PUMP set van Don Oliver toegevoegd aan het assortiment. Deze ligt qua prijs iets lager dan die van Les Mills, zodat er voor iedere prijsklasse een geschikte BODYPUMP halterset van topkwaliteit is.

Don Oliver BODYPUMP set
Don Oliver set

Bodypump set kopen

Wil jij ook starten met deze uitdagende groepsles? Je bestelt de BODYPUMP set gemakkelijk via onze webshop. Wil je graag eerst wat meer informatie over deze groepsles? Of wil je meer weten over hoe jij zorgt voor een geweldige trainingservaring voor je leden met onze trainingsmaterialen? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar.

Door onze kwalitatieve materialen, bied jij jouw leden de ultieme ervaring en zorg jij ervoor dat jouw lessen constante kwaliteit behouden. Wil jij een BODYPUMP set kopen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.