skip to Main Content

Personal trainer worden

Wil jij personal trainer worden en anderen inspireren en helpen bij het behalen van hun trainingsdoelen? Hiervoor zijn betrokkenheid, passie, expertise en de juiste trainingsmaterialen nodig. Bij Studion vind je trainingsmaterialen voor personal training van topkwaliteit. Ook helpen we jou bij een plan op maat voor het inrichten van je personal training studio’s. Personal trainer worden? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Personal coach worden, waar moet ik beginnen?

Als personal trainer is jouw doel het helpen van anderen bij het behalen van hun persoonlijke trainingsresultaten. Wil je een goede personal trainer worden, dan is het belangrijk dat jij de juiste drive en passie voor het vak hebt. Ook is het van belang dat je de juiste achtergrond en opleiding hebt, zodat jij een deskundige wordt op dit gebied. Als jij aan deze criteria voldoet, dan zul jij een goede personal trainer worden. Uiteraard heb jij de juiste trainingsmaterialen nodig wanneer jij jouw klanten wilt helpen hun trainingsdoelen te behalen. Studion helpt jou met trainingsmaterialen waarmee jouw klanten maximale trainingsresultaten behalen. Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige assortiment.

Projecten

Kracht en stijl: Een elegant gymontwerp van Escape In dit project vond de klant het belangrijk dat de ruimte haar huisstijl en eigen stijl representeerde. De ruimte mocht lekker industrieel aanvoelen. Uiteindelijk heeft ze voor een performance design gekozen, met…

Outdoor fitness is booming. En deze trend zet door. Fitness is voor iedereen en iedereen heeft een ander idee van hoe zijn of haar ideale fitnessruimte eruit zou moeten zien. : Tijdens de sluiting van fitnessclubs wereldwijd is de populariteit…

Project liberty recreation center Ontwikkeld voor de lange termijn. Een outdoor fitnessruimte waarbij rekening wordt gehouden met social distancing voor het Liberty Recreation Center. Fitness is voor iedereen en iedereen heeft een ander idee van hoe zijn of haar ideale…

Een eigen personal training studio opstarten

Wil jij personal coach worden en een eigen studio beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Studion is niet alleen gespecialiseerd in trainingsmaterialen gericht op personal training, maar ook in het inrichten van complete personal training studio’s. Wij leveren een compleet plan op maat voor jouw studio, van aankleding, indeling tot trainingsmaterialen en audiovisueel advies.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Lees hieronder hoe Studion jou stap voor stap helpt:

  • Wij geven een gratis adviesgesprek, geheel vrijblijvend;
  • We creëren op basis van jouw doelstellingen een compleet plan op maat;
  • Een van onze experts adviseert je over de indeling van de ruimte, zodat de ruimte optimaal wordt benut;
  • We bieden trainingsmaterialen speciaal voor personal training van topmerken in de fitnessbranche;
  • We helpen je bij het kiezen van de juiste fitnessvloer;
  • We werken een compleet floorplan uit om het plan en jouw wensen volledig vorm te geven;
  • We werken wall designs uit die jij kunt gebruiken voor de aankleding van je wanden;
  • We geven audiovisueel advies voor het optimale geluid in je studio.

Wil jij personal trainer worden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en laat je inspireren. Wil je graag vrijblijvend advies ontvangen? Vul het contactformulier in en een van onze experts neemt contact met jou op voor een vrijblijvend adviesgesprek.