skip to Main Content

De voordelen van een fitness springtouw

Je kent het vast nog wel: samen met je klasgenoten touwtjespringen op het schoolplein. Je herinnert je vast ook nog wel hoe moe je was na het touwtjespringen. Het is een intensieve bezigheid. Het is daarom niet gek dat dit ook onder veel sporters erg populair is. Het enige verschil is dat er dan alleen wordt gesprongen en dat sporters het gebruiken om hun uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren. En een leuke bijkomstigheid: je lichaam wordt er super strak van! Kortom, een fitness springtouw is onmisbaar in jouw club of studio.

Projecten

Het draait niet alleen om de workout. Dit clubdesign concept heeft een opvallende architectuur, ultramoderne functionele fitnessapparatuur en zelfs individuele handwasstations.
Bekijk project
Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden.
Bekijk project
Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.
Bekijk project

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Met een springtouw fitness je met maximaal resultaat!

Touwtjespringen is meer dan speelgoed en biedt een effectieve training voor zowel beginnende als gevorderde sporters, van jong tot oud. Een fitness springtouw laat jouw leden op een leuke manier in beweging komen. Touwtjespringen is super intensief behoort tot de beste workouts om af te vallen en je conditie te verbeteren. Professionele boksers gebruiker het al jaren. De voordelen van touwtjespringen zijn:

  • Het verbetert je conditie en versterkt je hart
  • Het brengt je lichaam harmonieus in vorm
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Het bestrijdt cellulitis doordat je weefsels laat bewegen
  • Het verbetert je evenwicht en coördinatie
  • Het corrigeert je houding
  • Je versterkt je been-, bil, buik- en armspieren

Kortom, de voordelen van een fitness springtouw zijn ongekend. Met een springtouw fitness je met veel intensiviteit voor ongekende resultaten.

Een fitness springtouw koop je bij Studion

Een fitness springtouw van hoge kwaliteit vind je altijd bij Studion. Met het merk Escape, een hoog aangeschreven merk binnen de fitnessbranche, behalen jouw leden maximale resultaten. Met een Escape springtouw fitness je als nooit tevoren.

De Fitness Jump Rope is de ideale trainingstool voor zowel beginners als gevorderde sporters. Uitermate geschikt om zwel je coördinatie, conditie en timing te verbeteren. Het touw kan zelfs de zwaarste workouts van je leden gemakkelijk doorstaan.

De Cross Training Jump Rope is speciaal ontwikkeld voor serieuze CrossFitters. Door de rollagers in de handvaten en het ultra lichtgewicht touw, is deze tool ideaal voor het perfectioneren van double-unders. Dit is de beste trainingstool voor leden die strakker en gespierder willen worden. Het biedt namelijk een workout voor het hele lichaam.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een fitness springtouw? In het assortiment op onze webshop vind je meer informatie over deze trainingstool. Uiteraard staat het team van Studion ook iedere werkdagen voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem hier contact met ons op en ons team van experts helpt je graag verder.