skip to Main Content

Les Mills

Vergroten van spieractivatie, snel veel calorieën verbranden, betere resultaten in een korte tijd en het optimaliseren van je workout. Dit is waar iedereen van droomt en waar Les Mills SMART TECH materiaal voor staat. Dit is een lijn innovatieve trainingsmaterialen, speciaal ontwikkeld voor groepslessen, personal training en team training.

Smart Tech van Les Mills

SMART TECH van Les Mills is ontwikkeld om functionele krachttraining leuker en aantrekkelijker te maken voor leden. Op die manier hebben ze meer plezier in de workout, waardoor ze workouts vaker volgen en daardoor de club vaker bezoeken. De trainingsmaterialen zijn gemaakt om op een veilige en effectieve manier resultaten te behalen, zodat leden betrokken en gemotiveerd zijn om te blijven trainen. Het hypermoderne design geven de barbell en step een coole uitstraling, wat in de rest van de branche ontbreekt. Hierdoor krijgen fitnessclubs en studio’s de kans om zich te onderscheiden en om de fitnesservaring van leden te verbeteren.

Projecten Les Mills

Kracht en stijl: Een elegant gymontwerp van Escape In dit project vond de klant het belangrijk dat de ruimte haar huisstijl en eigen stijl representeerde. De ruimte mocht lekker industrieel aanvoelen. Uiteindelijk heeft ze voor een performance design gekozen, met…

Project liberty recreation center Ontwikkeld voor de lange termijn. Een outdoor fitnessruimte waarbij rekening wordt gehouden met social distancing voor het Liberty Recreation Center. Fitness is voor iedereen en iedereen heeft een ander idee van hoe zijn of haar ideale…

FunXtion gaat mee met de moderne tijd op het gebied van fitness en digitalisering.
Bekijk project

SMART TECH van Les Mills zorgt voor betere resultaten

De trainingsmaterialen zijn wetenschappelijk ontworpen, innovatief en revolutionair. Perfect te gebruiken tijdens groepslessen maar ook uitermate geschikt voor small group training of in de fitness. Les Mills biedt jouw leden unieke en innovatieve trainingsmaterialen die hen helpt betere resultaten te behalen. Het bieden van een betere ervaring voor leden stimuleert ledenbehoud en de verkoop van lidmaatschappen.

Een geweldig design brengt vorm en functionaliteit samen voor betere resultaten. Voor de SMARTBAR barbell is geprobeerd het gemak en de snelheid waarmee gewichten worden bevestigd of verwijderd te verbeteren. Daarnaast is ook gefocust op het comfort en de functionaliteit van de halterschijven. Dit verbetert zowel de ervaring voor leden als voor de club. Voor de SMARTSTEP ligt de focus op stabiliteit. Een belangrijke innovatie is de manier waarop het dek en de risers in elkaar grijpen door middel van een zachte vergrendeling. Dit zorgt voor een stabiel platform en een dynamische belasting. De step kan gemakkelijk als geheel verplaatst worden en door het ronde design is er minder kans om met je voeten bekneld te raken en uit te glijden.

Productdesign wordt op unieke manier benaderd, waardoor specifieke innovaties gedaan kunnen worden die bijdragen aan de doelen van de gebruiker. Het grootste voordeel is de toegang tot fitnessprofessionals die input en feedback geven en de materialen testen. Er worden trainingsmaterialen van hoge kwaliteit geleverd aan 15.000 clubs die een licentie hebben voor onze groepsfitnessprogramma’s en aan 100.000 gecertificeerde instructeurs. Om deze kwaliteit te garanderen, wordt samengewerkt met een ontwerpbureau in Nieuw-Zeeland en wordt elk nieuw project gestart door te luisteren, te kijken en te leren van klanten.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De beste materialen voor Les Mills BODYPUMP

Deze lijn trainingsmaterialen is speciaal ontworpen voor de groepslessen van onder andere Les Mills BODYPUMP. Dit is het populairste groepslesprogramma in Nederland, maar ook in de rest van de wereld, waarbij je gebruikt maakt van een barbell. De SMART TECH Les Mills materialen zijn de beste keuze voor de groepslessen van Les Mills BODYPUMP, maar ook voor andere groepslesprogramma’s. RPM van Les Mills is een ook een erg populair groepsfitnessprogramma. Hiervoor heb je echter een indoor bike nodig. Meer informatie over indoor bikes voor het programma RPM van Les Mills vind je hier.