skip to Main Content

Les Mills

Vergroten van spieractivatie en snel veel calorieën verbranden. Maar ook betere resultaten in een korte tijd en het optimaliseren van je workout. Dit is waar iedereen van droomt en waar Les Mills SMART TECH materiaal voor staat. Een lijn innovatieve materialen, speciaal voor groepslessen, personal training en team training.

Smart Tech van Les Mills

Deze materialen zijn ontwikkeld om functionele krachttraining leuker en aantrekkelijker te maken voor leden. Op die manier hebben ze meer plezier in de workout. Daardoor volgen leden vaker de workout en bezoeken vaker de club. De materialen zijn gemaakt om op een veilige en effectieve manier resultaten te behalen, zodat leden betrokken en gemotiveerd zijn om te blijven trainen. Het moderne design geeft de barbell en step een coole uitstraling, wat in de rest van de branche ontbreekt. Daardoor kunnen clubs en studio’s zich onderscheiden en de ervaring van hun leden verbeteren.

Logo Les Mills SMART TECH

Projecten Les Mills

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Betere resultaten

De SMART TECH Les Mills materialen zijn wetenschappelijk ontworpen, innovatief en revolutionair. Perfect te gebruiken tijdens groepslessen, maar ook geschikt voor small group training of in de fitness. Unieke materialen die jouw leden helpen betere resultaten te behalen. Dit stimuleert ledenbehoud en de verkoop van lidmaatschappen.

Ontdek de voordelen van Les Mills SMART TECH.

Een geweldig design brengt vorm en functionaliteit samen voor betere resultaten. Bij de SMARTBAR barbell is het gemak en de snelheid van het bevestigen van gewichten verbetert. Daarnaast is ook gefocust op het comfort en de functionaliteit van de halterschijven. Dit verbetert zowel de ervaring voor leden als voor de club.

Bij de SMARTSTEP ligt de focus op stabiliteit. Een belangrijke innovatie is de manier waarop het dek en de risers in elkaar grijpen door middel van een zachte vergrendeling. Dit zorgt voor een stabiel platform en een dynamische belasting. De step kan gemakkelijk als geheel verplaatst worden en door het ronde design is er minder kans om met je voeten bekneld te raken en uit te glijden.

Les Mills benadert design op een unieke manier. Daardoor kunnen ze specifieke innovaties doen die bijdragen aan de doelen van de gebruiker. Een groot voordeel is de toegang tot fitnessprofessionals. Daardoor worden materialen uitgebreid getest en krijgen ze veel input en feedback. Ze leveren niet alleen materialen van hoge kwaliteit aan meer dan 15.000 clubs, maar ook aan 100.000 instructeurs. Om kwaliteit te garanderen, werken ze samen met een bureau uit Nieuw-Zeeland. Elk nieuw project wordt gestart door te luisteren, te kijken en te leren van klanten.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De beste materialen voor Les Mills BODYPUMP

Deze lijn is speciaal ontworpen voor de groepslessen van onder andere Les Mills BODYPUMP. Het populairste groepslesprogramma in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Hierbij maak je gebruik van een barbell. Deze materialen zijn de beste keuze voor de groepslessen van onder andere Les Mills BODYPUMP. RPM van Les Mills is een ook een erg populair programma. Hiervoor heb je echter een indoor bike nodig. Meer informatie over indoor bikes voor het programma RPM van Les Mills vind je hier.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details