skip to Main Content

Een fitnessruimte inrichten

Bij een fitnessruimte inrichten komt veel kijken. Welke materialen ga je aanschaffen? Hoe wordt de indeling van de zaal? Welke trainingsprogramma’s ga je aanbieden? Welke sfeer wil je creëren in de zaal en hoe zorg je ervoor dat je experience maximaal is? Bij een optimale fitness inrichting draait het dus niet alleen om de keuze van de materialen, maar ook om de algehele look & feel, het design en de inrichting.

Een fitness inrichting op maat

Studion kan je helpen bij een fitnessruimte inrichten en alle bovenstaande zaken. Onze experts hebben al talloze fitnessruimtes naar volle tevredenheid ingericht. Hoe we te werk gaan? Via een persoonlijk gesprek maken we een op maat gemaakt plan op basis van jouw wensen. Na goedkeuring van dit plan ontwerpen we 3D-tekeningen volgens de exacte indeling en afmetingen van jouw fitnessruimte. We maken schetsen voor wall designs, de opstelling van de materialen en de keuze van de vloer. We stoppen niet tot de fitness inrichting helemaal naar jouw wens is.

Om leden elke keer weer terug te laten komen naar je club, is sporten in een inspirerende ruimte key. (Groeps)fitnesszalen zijn ruimtes die zeer frequent gebruikt worden. Daarom is het belangrijk om professionele materialen aan te schaffen die speciaal ontwikkeld zijn voor frequent gebruik in een fitnesscentrum.

Studion biedt een breed assortiment trainingsmaterialen van topmerken aan, waaronder BODY BIKE, Gun-Ex, Proactive, Triggerpoint, TRX, Pavigym, Escape Fitness, Sprinttracks, Training Wall en ViPR. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van alle toonaangevende merken die we in ons assortiment hebben. Samen met het advies en design kunnen we een totaaloplossing bieden voor de inrichting van je fitnessruimte.

Projecten

Kracht en stijl: Een elegant gymontwerp van Escape In dit project vond de klant het belangrijk dat de ruimte haar huisstijl en eigen stijl representeerde. De ruimte mocht lekker industrieel aanvoelen. Uiteindelijk heeft ze voor een performance design gekozen, met…

Project liberty recreation center Ontwikkeld voor de lange termijn. Een outdoor fitnessruimte waarbij rekening wordt gehouden met social distancing voor het Liberty Recreation Center. Fitness is voor iedereen en iedereen heeft een ander idee van hoe zijn of haar ideale…

FunXtion gaat mee met de moderne tijd op het gebied van fitness en digitalisering.
Bekijk project

Een fitnesszaal inrichten door Studion

Een fitnesszaal inrichten door Studion kan voor een groepsfitnesszaal, een indoor cycling zaal, een functional trainingszaal en de ruimte voor de vrije fitness. Denk hierbij aan de lay-out van de zaal, wall designs, vloeren, advies met betrekking tot audiovisuele hulpmiddelen, trainingscontent en trainingmaterialen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Inrichting fitnessruimte wordt een stuk eenvoudiger

Een fitnessruimte inrichten wordt met Studion een stuk eenvoudiger. Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen van clubs? Of wil je insights ontvangen over de inrichting van je fitness? We bieden je graag onze persoonlijke service en expertise aan. Neem contact op met Studion voor al je vragen of een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan voor je klaar en denken graag met je mee! Bel met +31 (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail aan info@studionfitness.com.