skip to Main Content

Fitnessruimte inrichten

Bij een fitnessruimte inrichten komt veel kijken. Welke materialen ga je aanschaffen? Hoe wordt de indeling van de zaal? Welke trainingsprogramma’s ga je aanbieden? Welke sfeer wil je creëren in de zaal? En hoe zorg je ervoor dat je experience maximaal is? Bij een optimale fitness inrichting draait het dus niet alleen om de keuze van de materialen, maar ook om de algehele look & feel, het design en de inrichting.

Een fitness inrichting op maat

Studion kan je helpen bij een fitnessruimte inrichten. Onze experts hebben al talloze fitnessruimtes naar volle tevredenheid ingericht. We gaan daarbij als volgt te werk:

 • Een persoonlijk gesprek om te sparren over je wensen en doelstellingen;
 • Een op maat gemaakt plan op basis van jouw wensen;
 • Na goedkeuring een uitgewerkte 2D of 3D tekening van jouw fitnessruimte;
 • Advies over een geschikte trainingsvloer;
 • Een gratis ontwerp voor bijvoorbeeld de aankleding van je wanden;
 • Advies over audiovisuele middelen;
 • En uiteraard trainingsmaterialen van hoge kwaliteit.

Kortom, we stoppen niet tot de fitness inrichting helemaal naar jouw wens is.

 

Een inspirerende fitnesszaal inrichten

Om leden betrokken te houden bij je club, is een inspirerende ruimte belangrijk. (Groeps)fitnesszalen zijn namelijk ruimtes die zeer frequent gebruikt worden. Daarom is het van belang om professionele materialen aan te schaffen, speciaal ontwikkeld voor frequent gebruik.

Studion biedt een breed assortiment trainingsmaterialen van topmerken aan, van onder andere BODY BIKE, TRX, Pavigym, Escape Fitness en nog veel meer. Check onze website voor een uitgebreid overzicht van alle onze merken. Met kwalitatieve materialen en een strak design bieden we je alle ingrediënten voor een inspirerende fitnessruimte.

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Een fitnessruimte inrichten door Studion

Een fitnesszaal inrichten door Studion? Dat kan voor de volgende ruimtes:

 • Groepsfitnesszaal
 • Indoor cycling zaal
 • Functional trainingszaal
 • Ruimte voor de vrije fitness.

Denk hierbij niet alleen aan de lay-out van de zaal, wall designs en vloeren, maar ook aan advies met betrekking tot audiovisuele hulpmiddelen, trainingscontent en trainingsmaterialen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Een fitnessruimte inrichten wordt een stuk eenvoudiger

Een fitnessruimte inrichten wordt met Studion een stuk eenvoudiger. Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen van clubs? Of wil je insights ontvangen over de inrichting van je fitness? We bieden je graag onze persoonlijke service en expertise aan. Neem contact op met Studion voor al je vragen of een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan voor je klaar en denken graag met je mee! Bel met +31 (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail aan [email protected].

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details