skip to Main Content

TRX

TRX training vindt zijn oorsprong bij de US Navy Seals en stelt iedereen in staat het beste uit hun training te halen, zonder de beperkingen van tijd, plaats of fysieke vaardigheid. Bij TRX stoppen ze nooit met het creëren van nieuwe manieren om fitness eenvoudiger en effectiever te maken.

TRX biedt dé full-body training tools voor workouts thuis en met een coach, voor elk niveau en doel. De producten zijn ontwikkeld op basis van onderzoek binnen het leger, professionele sporten en academische instellingen, samen met de ervaring die is opgedaan met een team van duizenden atleten, coaches en professoren.

Van improvisatie tot product

In 1997 maakte Randy Hetrick, destijds in dienst van de US Navy Seals, met een parachute en jiu jutsu band een eerste suspension trainer. Vier jaar later besloot hij van dit geïmproviseerde trainingsitem een solide product van te maken en het op de markt te brengen. De Suspension Trainer kreeg al gauw de aandacht van atleten en coaches. In 2006 werd het product internationaal gelanceerd en vijf jaar later waren er meer dan 1 miljoen mensen die met de TRX trainde. Om dat te vieren werd een unieke partnership gesloten met NFL quarter back en fanaat Drew Brees.

Inmiddels bestaat het productaanbod van uit de Suspension Trainer en Rip Trainer en is het product niet meer weg te denken uit de internationale fitness industrie!

Projecten TRX

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

TRX Training

Een TRX training is uiterst effectief, kost weinig tijd en geeft snel resultaat. Dit komt mede doordat je vrijwel in elke oefening de gehele spierketen aan het werk zet, in plaats van één spier of spiergroep. Al je spieren en gewrichten worden tegelijkertijd aan het werk gezet. Een training hoeft dan ook niet langer te duren dan 20 minuten. Of het nu gaat om afvallen, spier- en krachtopbouw, conditie verbetering of herstel- en revalidatietrainingen, TRX training is voor vrijwel iedereen geschikt!

Sporters die baat hebben bij het trainen met TRX zijn o.a. hardlopers, yogi’s, wielrenners, militairen, vechtsporters, crossfitters, professionele atleten, maar ook beginners! In principe kun je met zeven hele simpele basisbewegingen met TRX aan de slag: push, pull, plank, rotate, hinge, lunge en squat.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

TRX Suspension Training

TRX Suspension Training maakt van zwaartekracht je weerstand. Met honderden verschillende oefeningen en variaties komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX Suspension Training kunt inzetten om zelf te trainen of je klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Je kunt eenvoudig de intensiteit van oefeningen verzwaren of verlichten door je handen en/of voeten te verplaatsen. Zo train je in no-time kracht, cardio en core (stabiliteit). Hierbij ligt de nadruk voornamelijk op de core, want zelfs als je armen of benen traint, daag je voortdurend je core uit. Zo ervaar je een total body workout met oneindig veel progressie!

Omdat het een mobiel trainingsitem is, kun je het overal mee naar toe nemen. Indoor én outdoor, van een hotelkamer tot park. TRX Suspension Training levert wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsvoordelen op, verbetert de hart conditie bovenop kracht en flexibiliteit.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details