skip to Main Content

Sportvloer

Wist je dat Studion specialist is op het gebied van sportvloer tegels? Een professionele ondergrond is essentieel voor je fitnessclub of –studio, in een personal training studio, crossfit box, functionele trainingszone en zelfs je homegym.

Sportschool vloer assortiment Studion

In onze webshop kun je terecht voor de Pavigym Turf Sprint Track. Deze professionele ondergrond is ideaal om sprintjes te trekken of om er zware gewichten overheen te slepen, zodat je ondervloer niet beschadigd wordt. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

De Pavigym TURF bestaat uit onderhoudsvrij kunstgras en laat je focussen op wat echt belangrijk is. Of het nu gaat om een realistische outdoor-trainingsruimte of een indoor-kunstgrasveld, de hoogwaardige TURF sportschool vloer voldoet aan al je wensen.

  • Pavigym Turf Sprint Track
    Opties selecteren

    Pavigym Turf Sprint Track

     3.631,82  0,00  3.001,50

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De sportvloer imiteert niet alleen gras, maar verbetert het ook. Dankzij de uiterst precieze naad, vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie, zijn er maar liefst 84.000 steken per m2. Deze dichtheid zorgt voor een ongeëvenaarde grip en een uitstekend comfort bij het uitvoeren van vloeroefeningen met hoge weerstand.

Met een maximale dikte en gewicht van 22mm en 6.500g per m2 biedt de TURF Sprint Track een perfecte balans tussen uitstekende impact weerstand en onderhouds- en installatiegemak. In tegenstelling tot ander materiaal, gaat dit kunstgras niet ten koste van de kwaliteit of het aanpassingsvermogen.

De versterkte weerstand tegen UV-stralen maakt van TURF het ideale kunstgras voor gebruik op plaatsen die blootgesteld worden aan direct zonlicht. Dus of je deze nu naast een raam of direct onder de zonnestralen installeert, de kleuren blijven fel en levendig en je hoeft je geen zorgen te maken over verbleking of verkleuring.

De Pavigym sportvloer is ontworpen en vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie om het beste niveau van weerstand te krijgen voor het slepen van trainingsmaterialen, intense wrijving of het gebruik van zware gewichten. De polyethyleenvezels bieden de beste thermische en chemische weerstand en slagvastheid, de polyurethaanafwerking biedt een hoge weerstand tegen slijtage, oxidatie en ozonscheurtjes, terwijl de elasticiteit bij zeer lage temperaturen behouden blijft. De ultieme sportschool vloer dus!

De Pavigym sportvloer bestaat uit losse delen van 90 x 90 cm. Deze kan op maat gemaakt worden en zelfs worden gepersonaliseerd! Neem een kijkje in onze webshop voor alle mogelijkheden.

Naast de Pavigym vloer voor je sportschool heeft Studion een nog uitgebreider assortiment. Deze zijn niet beschikbaar in de webshop, maar worden op maat voor jou gemaakt. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer informatie over sportvloer tegels?

Wil je een kunstgras vloer voor je sportschool? Studion denkt graag met je mee en bespreekt graag wat de mogelijkheden zijn om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Wil je een advies op maat? Of wil je weten op welke locaties en voor welke doeleinden we puzzelmatten voor een sportvloer hebben gelegd? Neem dan contact op met een van de ervaren medewerkers van Studion. We bespreken graag met je welke sportvloer het beste bij jouw situatie past!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details