skip to Main Content

Complete sportschool inrichting

Het interieur van je sportschool is belangrijk voor de complete uitstraling van je gym. Studion is al jaren specialist in het inrichten van fitnessclubs en studio’s op het gebied van indoor cycling, group fitness, functional training en personal training. Wij maken samen met jou een plan op maat, waarmee jij je businessdoelstellingen kunt realiseren. Ben jij op zoek naar een complete sportschool inrichting? Onze experts geven je graag advies.

Waar moet ik op letten als ik mijn eigen fitnessruimte ga inrichten?

Een fitnessclub of studio wil het aantal beschikbare vierkante meters zo optimaal mogelijk benutten. Bij een complete sportschool inrichting is het daarom belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Zo is het van belang om te kijken naar zowel de trainingsdoelstellingen van je leden als de wensen van leden met betrekking tot welke workouts zij graag willen doen. De indeling/layout van je ruimtes is daarbij van groot belang. Door hier goed over na te denken, haal je het maximale uit de vierkante meters van je fitnessclub of studio. Denk bij het inrichten van je club of studio ook aan de uitstraling. Maak van het interieur van je sportschool een echte blikvanger, zodat leden graag bij je komen sporten. Kleed hiervoor je wanden aan met gave wall designs. Denk ook na over de audiovisuele effecten in je club, zodat jouw geluid altijd top is. Als je een eigen fitnessruimte gaat inrichten, dan is de kwaliteit van je trainingsmaterialen het meest van belang. Trainingsmaterialen van topkwaliteit zorgen ervoor dat jouw leden het maximale uit hun workouts halen. Studion kan jou hierbij helpen. Bekijk onze projectenpagina om je te laten inspireren.

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Hoe helpt Studion jou met het interieur van je sportschool?

Studion vindt het belangrijk om jouw club of studio tot een groot succes te maken. Dat doen we samen met jou! Op basis van onze ervaringen met het samenstellen van een complete sportschool inrichting geven we je graag advies in de vorm van een op maat gemaakt plan. Wij zijn met name gespecialiseerd in inrichtingen van fitnessruimtes voor functional training, personal training, group fitness en indoor cycling. Wij voorzien je niet alleen van trainingsmaterialen, maar denken ook aan de trainingsbeleving van je leden. Van indeling tot vloeren, aankleding van je wanden en meer. Voor een complete sportschool inrichting zonder zorgen ben je bij Studion aan het juiste adres.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Hoe kunnen we jou helpen?

  1. Intakegesprek: Wij sparren graag met jou over de doelstellingen van je club of studio. Een van onze experts komt graag bij je langs om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard geheel vrijblijvend.
  2. Advies: Wij kijken naar je doelstellingen en wensen en op basis daarvan geven we een compleet advies op maat. Niet alleen over de indeling van de ruimtes, maar ook over de aankleding van de wanden, een geschikte trainingsvloer en de juiste trainingsmaterialen. Wij creëren een complete sportschool inrichting op maat waarmee jouw leden hun doelstellingen behalen.
  3. Ontwerpfase: Vanuit het advies dat we geven, maken we een concept ontwerp. We ontwikkelen bijvoorbeeld een floorplan waarin we de indeling van de ruimte gedetailleerd kunnen weergeven.
  4. Realisatie: Als jij tevreden bent met het ontwerp, dan gaan wij meteen voor je aan de slag.
  5. Evaluatie: Ook na de realisatie staat ons club performance team nog steeds voor je klaar. We kijken graag samen met jou of alles naar wens is verlopen en of het de beoogde resultaten op heeft geleverd. Wij staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt.

Heb jij interesse in een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op en onze experts helpen jou verder.