skip to Main Content

Sportschool beginnen

Wil jij een sportschool beginnen? Een sportschool beginnen is leuk en spannend! Bij het beginnen met een sportschool of studio zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Bij Studion ben je aan het juiste adres!

Studion is specialist

Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessclubs en (personal training) studio’s op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training (ook krachttraining), personal training en boxing. We kunnen niet alleen zorgen voor de materialen, maar ook de beleving op het gebied van training van je leden is hierbij cruciaal. We maken een persoonlijk plan op maat, gericht op het realiseren van jouw doelstellingen. Hierbij bieden we een innovatief, compleet en altijd up-to-date productassortiment van hoge kwaliteit en topmerken. Ook voor de kleine fitnessmaterialen kun je bij Studion terecht.

Projecten

Kracht en stijl: Een elegant gymontwerp van Escape In dit project vond de klant het belangrijk dat de ruimte haar huisstijl en eigen stijl representeerde. De ruimte mocht lekker industrieel aanvoelen. Uiteindelijk heeft ze voor een performance design gekozen, met…

Project liberty recreation center Ontwikkeld voor de lange termijn. Een outdoor fitnessruimte waarbij rekening wordt gehouden met social distancing voor het Liberty Recreation Center. Fitness is voor iedereen en iedereen heeft een ander idee van hoe zijn of haar ideale…

FunXtion gaat mee met de moderne tijd op het gebied van fitness en digitalisering.
Bekijk project

Zelf een sportschool starten samen met Studion

Een sportschool starten doe je niet zomaar. Een club of studio op het gebied van fitness beginnen is een serieuze zaak. Je dient weloverwogen beslissingen te maken en bij de keuzes van materialen niet over één nacht ijs te gaan. We kunnen je hierbij helpen! Studion beschikt over een breed assortiment trainingsmaterialen van topmerken, waaronder BODY BIKE, Gun-Ex, Proactive, Triggerpoint, TRX, Pavigym, Escape Fitness, Sprinttracks, Training Wall en ViPR. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van alle toonaangevende merken die we in ons assortiment hebben. Samen met het advies en design kunnen we een totaaloplossing bieden voor de hele inrichting van je fitnessclub.

Alle trainingsmaterialen bestel je eenvoudig en direct in onze webshop. Wij bezorgen je bestelling vervolgens zo snel mogelijk bij je club. Vrijwel alle materialen zijn op voorraad, waardoor je vrijwel nooit lang hoeft te wachten op je bestelde producten. We bieden op alle producten in onze webshop garantie, zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft.

Op onze projectenpagina vind je ook een overzicht van enkele clubs die we geholpen hebben met het (her)inrichten van de fitnessclub.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Een kleine sportschool beginnen?

Wil je een kleine sportschool beginnen? Ook dan ben je bij Studion aan het juiste adres. Het maakt namelijk niet uit hoe groot of hoe klein je fitnessclub is. We adviseren je graag over een sportschool beginnen met heel veel enthousiasme, kennis en jarenlange ervaring.

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen van clubs? Of wil je insights ontvangen over een sportschool beginnen? We bieden je graag onze persoonlijke service en expertise aan. Neem contact op met Studion voor al je vragen of een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan voor je klaar en denken graag met je mee. Bel met +31 (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail naar info@studionfitness.com.