skip to Main Content

Sportschool beginnen

Wil jij een sportschool beginnen? Een sportschool beginnen is leuk en spannend! Bij het beginnen met een sportschool of studio zijn er namelijk veel zaken waar je rekening mee moet houden. Bij Studion ben je aan het juiste adres!

Studion is specialist

Onze expertise ligt bij het inrichten van fitnessclubs en studio’s. Hierbij geven we advies op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training (ook krachttraining), personal training en boxing. We zorgen niet alleen voor de materialen, maar ook voor de trainingsbeleving van je leden. Met een persoonlijk plan op maat, realiseren we jouw doelstellingen. Met innovatie trainingsmaterialen van hoge kwaliteit, creëer jij fitnessruimtes die jouw leden inspireren. Ook voor de kleine fitnessmaterialen kun je bij Studion terecht.

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Zelf een sportschool starten samen met Studion

Een sportschool starten doe je niet zomaar. Een fitnessclub of studio is namelijk een serieuze zaak. Voordat je een beslissing maakt, moet je jezelf goed laten adviseren. De keuze van je trainingsmaterialen is bijvoorbeeld erg belangrijk. Wij kunnen je hierbij helpen!

Ons assortiment met kwalitatieve trainingsmaterialen, bevat topmerken zoals BODY BIKE en Escape Fitness. Voor een overzicht van al onze toonaangevende merken, check je onze website. Wij bieden jou een totaaloplossing voor je fitnessclub, zodat jij met succes een sportschool begint.

Alle trainingsmaterialen bestel je eenvoudig en direct in onze webshop. Wij bezorgen je bestelling vervolgens zo snel mogelijk bij je club. Door onze ruime voorraad, hoef je bijna nooit lang te wachten op je producten. We bieden op alle producten in onze webshop garantie, zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Een kleine sportschool beginnen?

Wil je een kleine sportschool beginnen? Ook dan ben je bij Studion aan het juiste adres. Het maakt namelijk niet uit hoe groot of hoe klein je fitnessclub is. We adviseren je met enthousiasme, kennis en ervaring over een sportschool beginnen.

 

Een sportschool beginnen en inspiratie nodig?

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen van clubs? Check dan even onze projectenpagina.  Hier vind je een overzicht van enkele clubs die we geholpen hebben met het (her)inrichten van hun fitnessclub.

Of wil je insights ontvangen over een sportschool beginnen? We geven je graag persoonlijk advies. Neem contact op met Studion voor al je vragen of een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan voor je klaar en denken graag met je mee. Bel met +31 (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details