skip to Main Content

Goedkope yogamat

Ben jij op zoek naar een goedkope yogamat die toch aan alle eisen voldoet qua gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid? Dan moet je bij Studion zijn! Studion beschikt over een ruim assortiment hoogwaardige yoga- en fitnessmatten die ook nog eens scherp geprijsd zijn. Een yogamat goedkoop aanschaffen? Bekijk snel de aanbiedingen in onze webshop.

Een goedkope yogamat, maar tegelijkertijd ook duurzaam

Veel mensen willen een yogamat die goedkoop en tegelijkertijd duurzaam is. Een goedkope yogamat moet uiteraard, net als alle andere fitnessmaterialen, voldoen aan de hoogste standaards op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. Je moet ervan verzekerd zijn dat je veilig traint en geen blessures oploopt.

 • Stakr
  Toevoegen aan winkelwagen

  Stakr

   26,92  22,25  22,25
 • Total Grip Medball
  Opties selecteren

  Total Grip Medball

   47,80  0,00  39,50

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij een yogamat goedkoop aanschaffen?

Studion beschikt over een breed assortiment yogamatten, van goedkoop tot een hogere prijsklasse.
Een goedkope yogamat in het assortiment van Studion is de yogamat met ophangogen. Deze is uitgevoerd in de kleur grijs en beschikt over een antislip oppervlakte en is tweezijdig te gebruiken. De mat is extra duurzaam en daardoor uitermate geschikt voor frequent gebruik in de club en studio of thuis.

Daarnaast heeft Studion de populaire aerobicsmat in het assortiment in de kleuren grijs en blauw, met en zonder ophangogen. Deze beschikt ook over een antislip oppervlakte en is ook aan twee kanten te gebruiken. De matten zijn eenvoudig op te bergen aan het Mat Storage Frame. Als je de mat voor thuisfitness gebruikt, is het uiteraard aan te bevelen om voor de aerobicsmat zonder ophangogen te kiezen.

De MBX mat is wat hoger geprijsd, maar is dan ook te beschouwen als de Rolls Royce onder de yogamatten. De ene kant van de MBX mat is rood en de andere kant is grijs. Op de ene kant kun je het beste yoga- en pilates oefeningen uitvoeren, omdat het oppervlakte van deze kant je meer balans en stabiliteit geeft. De andere kant beschikt over een anti-slip coating om uitglijden te voorkomen.

Voor alle matten is een speciaal opbergrek of storage frame ontwikkeld om de yogamatten netjes en veilig op te bergen. Bekijk in onze webshop het volledige assortiment.

Wil jij een yogamat goedkoop aanschaffen? Dan ben je bij Studion aan het juiste adres. Wil je weten welke goedkope yogamat het beste bij jou of je club past? Ga dan naar onze webshop en bekijk het volledige assortiment of neem contact op met Studion. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor de meest geschikte yogamat!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details