skip to Main Content

Power band

Een power band, ook wel weerstandsband genoemd, mag niet ontbreken in een professionele fitnessclub of studio. Ook voor thuisfitness is het een ideale trainingstool om oefeningen mee te doen. Het is een betaalbaar product, neemt weinig ruimte in beslag en biedt veel trainingsvariaties. Het is een elastische band en dus erg rekbaar. De band is uitstekend geschikt voor het opbouwen van kracht, het verbeteren van balans en het verhogen van je flexibiliteit. Studion beschikt over een ruim assortiment fitness power bands in diverse kleuren en maten.

 • Escape Power Tubes
  Opties selecteren

  Escape Power Tubes

   50,52  0,00  41,75
 • Resistance Tubes
  Opties selecteren

  Resistance Tubes

   34,79  0,00  28,75
 • SMARTBAND
  Opties selecteren

  SMARTBAND

   53,54  0,00  44,25
 • TheraBand
  Opties selecteren

  TheraBand

   24,50  0,00  20,25
 • Sale
  Xer Tube
  Toevoegen aan winkelwagen

  Xer Tube

   9,62  11,95  7,95

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Fitness power bands in het assortiment van Studion

Studion beschikt over een groot aantal fitness power bands van verschillende merken, zoals de Resistance Tubes van Escape Fitness, de Escape Power Tubes, de Theraband, de Xer tube, de Les Mills tube en de Les Mills SMARTBAND. Deze blinken allemaal uit in stevigheid, duurzaamheid en zijn verkrijgbaar in verschillende weerstandsniveaus. Zo kun je makkelijk een training zwaarder maken of juist lichter maken, afhankelijk van het fitnessniveau van de gebruiker.

Voor de Les Mills SMARTBAND is er een handig opbergrek om alle SMARTBANDS aan op te bergen. Dit SMARTBAND rack is op te hangen aan de muur, zodat het weinig ruimte in beslag neemt. Clubleden kunnen zo eenvoudig een BAND van het rek afhalen en weer terughangen. Dit zorgt voor een nette en opgeruimde groepsfitnesszaal zonder rondslingerende materialen. Het rek biedt plaats aan 10 SMARTBANDS. Je kunt meerdere rekken naast elkaar aan de muur plaatsen.

Waar kun je een power band voor gebruiken?

Een power band is te gebruiken tijdens een groepsfitness les, waaronder CXWORX van Les Mills en Les Mills TONE, maar ook zeer geschikt bij functionele training, small group training en personal training. Ook worden ze vaak gebruikt door specialisten, waaronder fysiotherapeuten. Met deze trainingstool kun je in een mum van tijd een complete full body training doen, gewoon in je huiskamer of onder begeleiding in een fitnessclub.

Met fitness power bands is het mogelijk om vrijwel iedere oefening te verzwaren en intensiveren. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van een elastische band bij het doen van squats, lunges, deadlifts en biceps curls. Om bijvoorbeeld de squat zwaarder te maken, kun je een zwaardere power band nemen of je voeten wat meer uit elkaar zetten.

Weerstandsbanden zijn niet duur in aanschaf, geschikt voor elk niveau en brengen meer afwisseling in je training. Een echte must-have dus! Wil je meer informatie over welke power band nu het beste bij jouw club/studio of bij jouw doelen past? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact op met het Studion team via [email protected] of bel met +31 (0)416 67 51 01.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details