skip to Main Content

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat doet Studion precies?

Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessclubs en studio’s op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training (ook krachttraining) en personal training. We leveren niet alleen de trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de trainingsbeleving van je leden. Van vloeren, tot aankleding van de wanden en zelfs trainingscontent. We maken een persoonlijk plan op maat, gericht op het realiseren van jouw doelstellingen.

Studion is onderdeel van HDD GROUP. HDD GROUP levert motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training.

Welke merken voert Studion allemaal?

Studion levert fitnessmaterialen en fitnessapparatuur van onder andere de volgende merken: BODY BIKE, LES MILLS SMART TECH, TKO, Escape Fitness, Trikona, TRX, Training Wall, Pavigym, Vipr, Triggerpoint, GUN-eX en meer.

Wat is de duurzaamheid van fitnessmaterialen en apparatuur van Studion?

Studion werkt alleen samen met A-merken en biedt daarmee een innovatief, compleet en altijd up-to-date productassortiment van hoge kwaliteit. Onze fitnessmaterialen en -apparatuur zijn erop ontworpen om lang mee te gaan.

Welke service en garantietermijnen biedt Studion?

Studion heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij leveren niet alleen fitnessmaterialen, maar helpen je bij het inrichten van gehele club of studio. Daarbij sparren we graag met jou over het realiseren van je doelstellingen, uiteraard zonder verplichtingen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

Bij Studion geniet je van goede garantietermijnen. De duur van onze garanties verschillen per merk en product. Wil je meer weten over garantietermijnen? Neem dan contact met ons op.

Is een betalingsregeling mogelijk bij Studion?

Ja, het is mogelijk om een betalingsregeling te treffen bij het aanschaffen van fitnessmaterialen en fitnessapparatuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details