skip to Main Content

Fitnessbank

Een fitnessbank wordt door iedere krachtsporter gebruikt. Het stelt je in staat om op verschillende manieren meerdere spiergroepen te trainen. Het is belangrijk om verschillende soorten aan te bieden in jouw club of studio. Op die manier bied je jouw leden keuze en variatie in hun trainingen. Wil jij graag een fitnessbank kopen voor in jouw club, zodat jouw leden maximale resultaten behalen? Bekijk dan snel het gehele assortiment in onze webshop.

Filter products Showing 1 - 16 of 17 results
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing 1 - 16 of 17 results
Merk
Geschikt voor
Prijs

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Fitnessbankje: onmisbaar in iedere fitness

Krachtsporters willen maar 1 ding: hard trainen en maximaal resultaat. Daarom moet je er als club of studio voor zorgen dat jij je leden die graag aan krachtsport doen veel trainingsmogelijkheden kunt bieden. Een fitnessbankje zorgt ervoor dat krachtsporters variatie kunnen aanbrengen in iedere oefening of workout. Met een fitnessbank kun je push-ups, sit-ups, beenliftoefeningen, krachttraining, core workouts en verschillende weerstandsoefeningen doen. Voeg verschillende trainingsmaterialen, zoals een halterset of losse dumbbells, toe aan de workout voor nog meer trainingsmogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Wil je nog meer diversiteit kunnen aanbrengen in de oefeningen? Dan kies je voor een verstelbare fitnessbank in plaats van een niet-verstelbare. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van dit product? Neem dan contact met ons op en onze experts staan voor jou klaar.

Fitnessbank kopen bij Studion?

Een fitnessbank van de hoogste kwaliteit vind je bij Studion. Wij hebben alleen de beste producten van Escape Fitness, een topmerk in de fitnessbranche. Ons assortiment bestaat uit de Strongbox, de Escape Deck 2.0 en de Adjustable Bench. De Strongbox is een boutique product met veel functionaliteiten en een high-class uitstraling. Het is zowel een fitnessbank, plyo platform als opbergrek voor trainingsmaterialen ineen. Daarom is dit een revolutionair product voor in fitnessclubs, boutique clubs en personal training studio’s. De Escape Deck 2.0 kan zowel als verstelbare krachttrainingsbank en als aerobic platform worden gebruikt. Dit multifunctionele systeem is de perfecte tool voor group fitness, step circuits, bootcamps en krachttraining. Stel dit product op 16 verschillende manieren samen voor variatie in je workouts. De Adjustable Bench is verstelbaar en erg veelzijdig. Biedt jouw leden met dit fitnessbankje een verscheidenheid aan trainingsopties.

Bied jouw leden een geweldige trainingservaring en zorg ervoor dat ze maximale resultaten behalen! Wil jij graag een fitnessbank kopen bij Studion? Bekijk dan snel de verschillende producten in onze webshop of neem contact met ons op. Een van onze experts geeft je graag advies.