skip to Main Content

Power bag

De power bag is er bij Studion in alle soorten en maten, waaronder de Corebag, de Bulgarian bag en de sandbag. Deze bags zijn vooral geschikt voor gebruik in een functionele training. Bij functionele training doe je vooral oefeningen waardoor het doen van alledaagse handelingen en activiteiten makkelijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan het tillen van een zware boodschappentas, traplopen of het plaatsen van een zware koffer in een bagagerek in de trein of in het vliegtuig. De oefeningen in een functioneel circuit hebben dus duidelijk een functie.

 • Bulgarian Bag
  Opties selecteren

  Bulgarian Bag

   355,14  0,00  293,50
 • Corebag
  Opties selecteren

  Corebag

   176,36  0,00  145,75
 • Sandbag
  Opties selecteren

  Sandbag

   309,16  0,00  255,50

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De power bag in het assortiment van Studion

De Corebag van Escape Fitness is uitermate geschikt om samengestelde oefeningen, zoals lifts, en krachttraining met je klanten of leden te doen. Daarnaast is de Corebag ook zeer geschikt voor het doen van squats, lunges en presses tijdens een functionele training. Het is wel belangrijk dat je het gewicht langzaam opbouwt met deze bag om de training na een tijdje zwaarder te maken en meer resultaat te boeken. Maar zorg ervoor dat het gewicht niet te snel wordt opgebouwd om blessures te voorkomen. Deze power bag beschikt over een zachte cover, is makkelijk te reinigen en heeft nu meer handvatten om meer functionele oefeningen uit te kunnen voeren.

Een ander soort power bag in het assortiment van Studion is de Bulgarian bag. Deze gebruiksvriendelijke bag heeft de vorm van een croissant en wordt vaak gebruikt in een functioneel circuit. De Professional Bulgarian Bag is volledig vervaardigd uit leer, is extreem duurzaam en heeft een hoge kwaliteit afwerking. Het zachte leer vormt zich tot de hand van de gebruiker. Met de Bulgarian bag kun je bewegingspatronen in 360 graden doen. Door regelmatig te trainen met de Bulgarian Bag vergroot je onder andere je snelheid, uithoudingsvermogen, mobiliteit, krachtco├Ârdinatie, uithoudingsvermogen, mobiliteit en balans. Deze power bag is er vanaf 5 kg tot maar liefst 25 kg.

De Escape Sandbag is zeer veelzijdig en biedt de gebruiker een complete functionele trainingservaring. Ideaal voor personal training en small group training. De sandbag is verkrijgbaar vanaf 10 kg tot en met 40 kg. Kijk in onze webshop voor meer informatie over de Core bag, de Bulgarian Bag en de Sandbag.

Trainen met bags

De power bag is vooral geschikt voor gebruik in een functionele training. De laatste jaren is functionele training erg populair en veel fitnessclubs beschikken daarom ook over een functionele trainingszone. Materialen die vaak in een functionele trainingszone worden gebruikt zijn onder andere bags, corebags, dumbbells en ropes.
Oefeningen die goed met een deze trainingstool uitgevoerd kunnen worden, zijn onder andere de Floor 2 Shoulder (side grip), dead squats (close grip), bent over rows (close of end grip), over the top (side grip), swing twists (close grip) en woodchops (close of side grip). Sport je thuis? Kijk dan op internet hoe je deze moves het meest veilig en effectief uit kunt voeren.

In onze webshop

We bieden op alle bags in ons assortiment een garantie en ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Om te bestellen, maar ook voor meer informatie, kun je terecht in onze webshop. Ons Studion team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details