skip to Main Content

Trikona

Trikona is Sanskriet voor driehoek. Een driehoek staat voor stabiliteit, kracht en energie. Drie belangrijke pijlers die centraal staan in een yogales. De yogamaterialen van Trikona zijn speciaal ontwikkeld, zodat gebruikers meer stabiliteit, kracht en energie uit hun yoga workout kunnen halen. Ze zorgen voor een zo comfortabel mogelijk les, zodat je helemaal tot jezelf komt in een staat van volledige ontspanning.

De yogamaterialen van Trikona

Yoga heeft talloze voordelen en effecten op het hele body en mind systeem. Uit onderzoek is gebleken dat yoga onder andere de kwaliteit van slaap verbetert en je mentale gezondheid een flinke boost geeft. Trikona heeft een serie yogamaterialen ontwikkeld die bijdragen aan de positieve effecten van een yogales en je in een staat van innerlijke rust brengen. Trikona heeft de volgende yogamaterialen in het assortiment:

Fleece deken

Het Trikona Fleece deken is warm, zacht en comfortabel en daarom perfect te gebruiken tijdens de Svansane, een oefening vaak aan het einde van een yogales waarin je ultieme ontspanning ervaart. Daarnaast kan het Fleece deken ook gebruikt worden als extra ondersteuning tijdens bepaalde yogaoefeningen op de yogamat.

Yogablok

Het Yoga blok van Trikona is ontworpen om ondersteuning te geven bij verschillende yogahoudingen. Perfect om langzaam te wennen aan de poses en leniger te worden. Het Trikona Yoga blok geeft stabiliteit en helpt blessures tijdens het rekken van de spieren te voorkomen.

Yogamat

De premium yogamat van Trikona van Trikona is een fijne aanwinst waarmee je comfortabel grondoefeningen kunt uitoefenen. Het is een allround yogamat voor basis yoga-oefeningen, maar ook Power yoga en andere beweeglijke yogavormen. De Trikona yogamat heeft een serene antraciet kleur en is daarmee geschikt voor iedere yogaclub of -studio.

Yogabolster

De Trikona yogabolster heeft een luxe uitvoering, voor de perfecte ondersteuning en ontspanning tijdens een yogales. Door de langwerpige vorm geeft de yogabolster een goede ondersteuning tijdens veel yogahoudingen en kunnen de rugspieren velig en aangenaam meerekken.

Yogakussen

Het Trikona yogakussen zorgt voor een comfortabele houding tijdens een meditatie- of yogasessie. Doordat je een stukje van de grond zit, blijf je rechtop zitten en ligt er minder druk op de enkels en knieën, zodat ze niet stijf worden.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Meer informatie

Ben jij op zoek naar yogamaterialen voor in je club? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details