skip to Main Content

Gymmat

Bij veel fitness workouts heb je een gymmat nodig. In het assortiment van Studion vind je altijd een gymmat van hoogwaardige kwaliteit voor professioneel gebruik, maar ook voor thuisgebruik. Alle matten zijn uitermate geschikt voor gebruik in een groepsles, bij personal training, small group training en functionele training. Denk hierbij aan trainingen als pilates, yoga en het doen van talloze grondoefeningen, maar ook aan onder andere de Les Mills programma’s BODYPUMP, CXWORX, BODYBALANCE, LES MILLS TONE en Les Mills BARRE.

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Welke gymmat is het meest geschikt voor jouw doel?

Een gym matje moet voldoen aan veel eisen. Het dient te beschikken over een antislip oppervlakte, zodat de mat stevig op een vaste plek op de grond blijft liggen en je niet wegglijdt. Daarnaast dient de gymmat ook over voldoende demping te beschikken, zodat je comfortabel en veilig alle oefeningen op je gym matje uit kunt voeren.

Studion heeft in het assortiment onder andere een yoga mat met ophangogen, een aerobicmat met of zonder ophangogen en de hoogwaardige MBX mat. De mat heeft een antislip oppervlakte en is aan twee zijden te gebruiken. De aerobicsmat van Planet Fitness is ook vervaardigd uit duurzaam materiaal, heeft ook een antislip oppervlakte en is ook aan twee zijden te gebruiken. De MBX mat kan beschouwd worden als de Rolls Royce onder de fitnessmatten. Deze mat is ontwikkeld voor een nog betere beleving voor lichaam en geest en is uitermate geschikt voor intensief gebruik bij onder andere yoga, pilates en groepslessen. Alle matten blinken uit in duurzaamheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Keuze genoeg dus! Bekijk snel het assortiment in onze webshop.

Storage frame voor een gym matje

Naast het grote aanbod van gymmatten bij Studion, hebben we ook een Mat Storage Frame in ons assortiment. Dit rek biedt plaats aan 25 Aerobic matten of yoga matten (met ophang-ogen). Dit duurzame rek is vervaardigd uit roestvrijstaal en is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Ook is er een speciaal rek voor de MBX mat, namelijk MBX mat rack. Dit handige rek biedt plaats aan in totaal 50 MBX matten (25 matten aan elke kant).

Ook opbergrekken voor fitnessmatten koop je dus voordelig en vertrouwd bij Studion. Wil je weten welke gym matje het beste bij jou of je club past? Ga dan naar onze webshop en bekijk het volledige assortiment of neem contact op met Studion. Wij helpen je graag om de gymmat te kiezen die het beste bij jou past!