skip to Main Content

Merken

Studion is gespecialiseerd in het leveren van trainingsmaterialen op het gebied van group fitness, functional training (ook krachttraining), personal training en indoor cycling. Wij hanteren een innovatief en up-to-date aanbod van hoge kwaliteit trainingsmaterialen van topmerken. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle topmerken die zijn opgenomen in ons assortiment.

Body Bike

BODY BIKE is expert op het gebied van indoor cycling. Zij doen er alles aan om leden een unieke indoor cycling experience te bieden. Met deze indoor bikes die eenvoud, elegantie en first-class als belangrijkste kenmerken hebben, maak jij van jouw indoor cycling ruimte een échte blikvanger.

Escape Fitness

Escape Fitness is expert op het gebied van functional training. De oplossingen voor functionele training die ze aanbieden, bestaan uit innovatief en kleurrijk functioneel trainingsmateriaal, prachtige functionele vloeren en design. Met Escape creëer je dé ultieme functional training zone.

GUN-eX

GUN-eX is een high-intensity interval training met battleropes van elastiek, waarmee je binnen no-time een winstgevende small group training kunt opzetten, zonder licentiekosten! Het concept is perfect voor fitness professionals die outdoor activiteiten (willen) organiseren.

Les Mills Smart Tech

De SMART TECH lijn van Les Mills is speciaal ontwikkeld voor groepsfitness, personal training en small group training. Deze trainingsmaterialen zijn wetenschappelijk ontworpen en gericht op het behalen van betere resultaten. De materialen zijn erg populair voor group fitness workouts.

PROACTIVE

PROACTIVE is hét merk wanneer je op zoek bent naar trainingsmaterialen zonder poespas, die er tegelijkertijd strak uitzien én duurzaam en effectief zijn. Van medballs, dumbbels tot plyometric boxes. We bieden alle trainingsmaterialen die jouw functional training zone nodig heeft.

Sprinttracks

Met de kunstgras Sprinttracks creëer jij de gaafste trainingsruimtes. Door de kunstgras ondergrond zijn Sprinttracks geschikt voor intensieve fitness en crossfit trainingen. Geef je trainingsmogelijkheden weer een boost en maak je trainingsruimte aantrekkelijk voor elk type atleet!

TriggerPoint

Trainingsmaterialen van TriggerPoint zijn speciaal ontworpen voor zelfmassage. Met deze materialen, waarmee je zelf de spierknopen in je lichaam masseert, verbeter je sportprestaties en voorkom je spier- en gewrichtspijn.

Training Wall

Met Training Wall vergroot jij je trainingsmogelijkheden en haal je het maximale uit je ruimte. Met deze fitnessoplossing, waarbij panelen en tools worden gecombineerd, creëer jij een gave trainingszone die amper ruimte in je fitness in beslag neemt.

TRX

Met TRX creëer je een ultieme full-body workout, voor ieder doel en niveau. TRX is een suspension trainer die zijn oorsprong vindt bij de US Navy Seals, waarmee je het maximale uit iedere training haalt. Doordat je bij elke oefening al je spieren aan het werk zet, boek je snelle resultaten.

ViPR

ViPR staat voor Vitality, Performance en Reconditioning, kortom een leven vol energie, kracht, bewegen en sport, voor alle niveaus. ViPR is dé ontdekking op het gebied van full body training. Een innovatief fitnessproduct met een opvallende look.

Pavigym

PAVIGYM ontwikkelt fitnessvloeren exclusief voor de gezondheids- en fitnessindustrie. Met jarenlange kennis en ervaring creëren zij de beste vloeroplossingen voor elke sportactiviteit, van krachttrainingsruimte tot groepsleszaal.