skip to Main Content

Pavigym

Een goede en kwalitatieve fitnessvloer is onmisbaar voor goede sportprestaties. Een vloer kan het verschil maken in een workout. Door een goede vloer worden de prestaties van een sporter gestimuleerd en bestaat er een kleiner risico op blessures. Een PAVIGYM vloer staat bekend om haar hoge kwaliteit. Deze vloeren zijn duurzaam, comfortabel, warmte- en geluidsisolerend, vochtbestendig, schokdempend en hygiënisch. Een uniek kenmerk van deze vloer is het nieuwe rubber waarvan deze gemaakt is, dat zowel het ontwerp van je sportschool als de prestaties van je leden verbetert.

Exclusieve vloeren

PAVIGYM is de enige fabrikant van vloeren die exclusief produceert voor de gezondheids- en fitnessindustrie. Dit geeft hen de kennis en ervaring om optimale fitnessvloeren te creëren voor elke specifieke sportactiviteit. Verandering wordt omarmd door constant nieuwe producten te ontwikkelen met als doel klanten unieke ervaringen te bieden. In meer dan 93 landen wordt de fitnesservaring van leden verbeterd met deze fitnessvloeren.

Met Pavigym flooring is jouw fitnessclub of studio zeker van een op maat gemaakte vloer voor iedere specifieke ruimte. Van vrije fitnesszone tot Crossfit en van groepsleszaal tot krachttrainingsruimte. Ook vloeroplossingen voor gangen, een lounge en andere ruimtes kunnen worden geleverd. Hierdoor is er voor iedere ruimte in je fitness een passende vloeroplossing.

Projecten Pavigym

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Vind de perfecte fitnessvloer

PAVIGYM ontwikkelt vloeren voor verschillende sportactiviteiten, waaronder Fitness, Cardio, Boksen, Yoga, groepsfitness, gewichtheffen en functionele training. Hierbij worden de technische aspecten, zoals flexibiliteit, wendbaarheid, weerstand en grip, geoptimaliseerd.

De rubberen vloeren van PAVIGYM bevorderen zowel de prestaties van je leden bij iedere activiteit als het ontwerp van je fitnessclub of studio. Je krijgt hulp bij het kiezen van de juiste vloer die er niet alleen voor zorgt dat het design van je fitnessclub of studio een blikvanger wordt, maar ook aansluit op het doel van je fitnessclub, waarmee je de gebruikerservaring voor leden garandeert. Kortom, zij bieden ongekende mogelijkheden op het gebied van fitnessvloeren voor elke specifieke fitnessruimte.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

PAVIGYM vloer voor aerobic- & groepsfitnesszalen

PAVIGYM heeft de beste vloeren speciaal gericht op groepsfitness en aerobics. Een vloer met de perfectie combinatie van weerstand en duurzaamheid, een vloer met thermische isolatie speciaal ontworpen voor vloeroefeningen en een vloer die wetenschappelijk bewezen de beste bescherming biedt tegen blessures in groepsfitness.

PAVIGYM flooring voor cardio & cycling

Weerstand en elegantie zorgen voor het mooiste design van je cardio- en fitnesszone. Deze PERFORMANCE vloeren zorgen ervoor dat je apparatuur niet gaat schuiven en absorberen geluid en trillingen. Daarnaast is de ENDURANCE vloer perfect voor krachttrainingszones waarbij gebruik gemaakt wordt van medium gewichten.

PAVIGYM tegels voor free weight zones

De EXTREME PAVIGYM tegels zijn speciaal ontworpen voor free weight zones en zijn perfect voor de zwaarste gewichten en de zwaarste training. Deze vloer helpt je om een beschadigde fitnessvloer te voorkomen. Ook de ENDURANCE, WEIGHTLIFTING en TURF vloeren zijn perfect voor krachttrainingszones.

PAVIGYM mats voor functionele training

De TURF vloer met het beste kunstgras op de markt biedt een unieke vloer voor functionele trainingsruimtes, voor zowel binnen als buiten. Ideaal voor alle soorten training. Ook ENDURANCE en EXTREME PAVIGYM mats zijn perfect voor functionele training.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details