skip to Main Content

Sport boxen

Sport boxen zijn populaire trainingsproducten en bruikbaar bij diverse trainingen. Een sports box kan het beste omschreven worden als een stevige box of platform waar je vanuit stilstand op moet springen. Perfect om je conditie een boost te geven, kracht en snelheid te ontwikkelen en je spieren sterker te maken. Heb jij al eens getraind met een sports box?

Projecten

Het draait niet alleen om de workout. Dit clubdesign concept heeft een opvallende architectuur, ultramoderne functionele fitnessapparatuur en zelfs individuele handwasstations.
Bekijk project
Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden.
Bekijk project
Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.
Bekijk project

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Diverse sport boxen in het assortiment van Studion

Studion heeft verschillende sport boxen in haar assortiment, waaronder de Multiplyo Box, de Plyo Five Box en Plyosoft Boxes. Deze zijn allemaal van het hoogwaardige merk Escape Fitness. Daarnaast kun je bij Studion terecht voor de Soft Plyo Boxes van het merk Proactive. Elke box in het assortiment beschikt over zijn eigen voordelen en unieke kenmerken. Wil je een of meerdere sport boxen aanschaffen? Dan is goed en betrouwbaar advies zeer aan te bevelen!

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Multiplyo Box geschikt voor multifunctioneel gebruik door het 3-in-1 plyo box effect. De Plyo Five Box bestaat uit vijf boxen in één waardoor je een uitdagende training krijgt met variabele trainingsmogelijkheden door de verschillende opstapniveaus.

De Plyosoft Box is ook in hoogte verstelbaar, waardoor je je plyometrische sprongkracht in een korte tijd kunt verbeteren. Het zijn de enige boxen op de markt die een antislip oppervlakte hebben aan zowel de onderkant als de bovenkant. Gegarandeerd veilig trainen dus!

De Soft Plyo Boxes van Proactive zijn het voordeligst in aanschaf en beschikken over een zacht oppervlakte, waardoor je veilig plyometrische sprongen kunt maken. Deze zijn in drie hoogtes beschikbaar.

Trainen met een sports box

Sport boxen worden gebruikt bij plyometrische trainingen en sprongen tijdens bijvoorbeeld Crossfit workouts. Plyometrische training is een trainingsvorm die als doel heeft om de spieren een krachtige, explosieve en snelle beweging aan te leren, vaak vanuit stilstand. Plyometrische trainingen kunnen bij vrijwel elke sport gebruikt worden voor het verhogen van kracht, coördinatie en behendigheid. Zeer effectief om je sportprestaties een boost te geven, maar ook voor het voorkomen van blessures.

Studion biedt op elke sports box garantie en ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Ze zijn gegarandeerd veilig voor alle plyometrische trainingen en blinken uit in duurzaamheid.

Wil je meer informatie over welke sports box nu het beste bij jouw club of studio past? Of wil je er een aanschaffen? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact op met het Studion team. Wij helpen je graag bij al je vragen.