skip to Main Content

Balance ball

Een balance ball kan het beste omschreven worden als een halfronde rubberen bal om balansoefeningen op te doen. Wist je dat je met een balance ball heel veel verschillende oefeningen kunt doen en snel resultaten kunt boeken? Deze trainingstool wordt in verschillende sectoren van de sport- en healthbranche gebruikt, waaronder fitnessclubs en –studio’s, door fysiotherapeuten bij bijvoorbeeld revalidatie en door senioren om de spieren soepel en sterk te houden. Doordat je continu wordt uitgedaagd om je balans te houden, train je alle spieren in je lichaam.

 • BOSU Balance Trainer
  Toevoegen aan winkelwagen

  BOSU Balance Trainer

   451,03  372,75  372,75

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De BOSU Balance Ball

Bij Studion kun onder andere terecht voor de BOSU Balance Ball Pro Edition. Deze oersterke bal is geschikt voor professioneel gebruik. De afkorting BOSU staat voor Both Sides Utilized, wat inhoudt dat je zowel de bolle als de platformkant van de BOSU ball kunt gebruiken. Vrijwel alle oefeningen kunnen op een BOSU bal uitgevoerd worden, maar door gebruik te maken van de BOSU bal of een andere bal voeg je extra balans en uitdaging toe aan de oefeningen.

Door op een instabiele bal je evenwicht te blijven zoeken, wordt je core continu geactiveerd en speelt je core een actieve en belangrijke rol om in balans te blijven. De core is een essentiële schakel tussen je bovenlichaam en je onderlichaam. Een sterke core zorgt ervoor dat je al je bewegingen met betrekking tot sport, werk en in het dagelijkse leven goed kunnen worden uitgevoerd en kunnen worden verbeterd.

Enkele voordelen van trainen met de BOSU ball Pro Edition op een rijtje:

 • Verhoging van sportprestaties
 • Verbeterde lichaamshouding
 • Sterke buik- en rugspieren, krachtige core
 • Vergroting lichaamsbewustzijn

Trainen met deze ultieme trainingstool is dus extra effectief, uitdagend en toegankelijk voor iedereen.

Als je de balance ball veelvuldig gebruikt in een professionele setting, raden we je zeer aan om de Pro Edition aan te schaffen. Van de BOSU bal bestaat ook een Home Edition, maar deze is minder geschikt voor frequent gebruik. In tegenstelling tot de BOSU Home Edition, bestaat de Pro Edition uit een dubbel gelaagd platform en een anti-slip strip aan de onderkant voor optimale stevigheid, duurzaamheid en grip.

In onze webshop

Wil je een balance ball kopen? Laat je dan goed informeren door experts. De medewerkers van Studion hebben kennis van zaken en adviseren je graag over de mogelijkheden en voordelen van verschillende producten. Neem hier contact op met het Studion team of laat je gegevens achter. Onze collega’s staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details