skip to Main Content

Bosu ball

De BOSU Balance ball Pro Edition is een ultieme balanstrainer en bestaat uit een platform waaraan een halve rubberen ball bevestigd is. Het is de ideale tool om je balans te trainen en je flexibiliteit te verbeteren. Met dit product kun je zeer actief trainen: van gedoseerde core stability training tot krachtige powerjumps, in personal training, small group training of in een groepsles!

Filter products Showing the single result
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing the single result
Merk
Geschikt voor
Prijs
 • BOSU Balance Trainer
  Toevoegen aan winkelwagen

  BOSU Balance Trainer

   451,03  372,75  372,75

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Veel trainingsmogelijkheden met de BOSU balance ball

Je kunt met de BOSU balance ball veel verschillende dynamische evenwichts-, kracht- en wendbaarheidsoefeningen doen, eventueel in combinatie met andere materialen of met meerdere balanstrainers. Alle spieren van het lichaam worden aangesproken bij het gebruik van de BOSU ball. Deze trainingstool kan gebruikt worden door sporters, personal trainers en fysiotherapeuten. In het fitnesscentrum of in de personal training studio wordt de BOSU balans bal vaak gebruikt voor cardiotraining en buikspieroefeningen.

Bij het gebruik van de BOSU ball, speelt de ‘core’ een actieve en belangrijke rol. Onze core is de belangrijkste verbinding tussen het onder- en bovenlichaam en zorgt ervoor dat onze bewegingspatronen en vaardigheden worden verbeterd in bijvoorbeeld sport, werk en dagelijkse activiteiten.

BOSU is een afkorting voor ‘Both Sides Utilized’. Dit betekent dat er zowel op de bolle als op de platformzijde van de BOSU Balance ball getraind kan worden. De BOSU ball is daarom een onmisbare tool voor elk sport- en healthcentrum!

Eigenschappen BOSU Balans trainer PRO Edition

 • BOSU Balans trainer is tot 150 kg belastbaar
 • Diameter: 65 cm
 • Hoogte: 23 cm
 • Garantie: 1 jaar

Wat is het verschil tussen de Home en de PRO Edition?

De Home Edition is van dunner rubber gemaakt en hierdoor niet voor professioneel gebruik geschikt. De Pro Edition is vervaardigd uit steviger materiaal, waardoor deze minder snel slijt. De PRO Edition heeft – in tegenstelling tot de HOME Edition – een dubbel gelaagd platform en een anti-slip band aan de onderzijde voor extra stevigheid, duurzaamheid en grip. Dit maakt de Pro Edition uitermate geschikt voor professioneel gebruik in fitnesscentra en personal training studio’s. De Pro Edition wordt geleverd met pomp en handleiding.

Benieuwd naar dit veelzijdige trainingsproduct? Bekijk dit product in ons assortiment.

Wil je meer informatie over de BOSU ball? Bij Studion ben je aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Studion via [email protected] of bel met +31 (0)416 33 43 15. Onze experts staan voor je klaar om je uitgebreid advies te geven.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details