skip to Main Content

Medicine ball

Een medicine ball is een verzwaarde bal die je gebruikt tijdens diverse kracht oefeningen. Het is een hele effectieve trainingstool, waarmee je meerdere spiergroepen traint. Het draagt goed bij aan het verbeteren van kracht, co├Ârdinatie, stabiliteit en snelheid. Ontdek alles over medballs!

Filter products Showing all 2 results
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing all 2 results
Merk
Geschikt voor
Prijs
 • Rubberized Medicine Ball
  Opties selecteren

  Rubberized Medicine Ball

   30,25  0,00  25,00
 • Total Grip Medball
  Opties selecteren

  Total Grip Medball

   47,80  0,00  39,50

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Onmisbaar in elke gym: medicine ball

Het hoort toch eigenlijk wel in elke trainingsruimte thuis: de fitness medicine ball. Je kunt er talloze oefeningen mee uitvoeren. Veel personal trainers gebruiken het product om klanten te helpen met het opbouwen van kracht en bij oefeningen ten behoeve van revalidatie. Dit product leent zich bij uitstek voor circuittrainingen en zelfs plyometrische trainingen. Voor wie zich afvraagt waar je de medicine ball in de gym tegenkomt, met name in de functionele training zone, personal training zone en ook daar waar de fanatieke fitness fan zijn training afsluit met buikspieroefeningen.

Elk type fitness medicine ball

Een medicine ball is in verschillende variaties verkrijgbaar, te denken aan de maat, het gewicht en grip. Veelal varieert een medicine ball in stappen van 1 kilo, tot maximaal 10 kilo. Hoe groter en zwaarder de bal, hoe uitdagender de grip. Om die reden zijn er zwaardere ballen die handgrepen hebben, zodat je veilig en resultaatgericht kunt blijven trainen. Vanzelfsprekend zijn ze in allerlei kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere wens wel een gym medicine ball is.

Andere ballen op de markt, zijn de slamball, vertball, vertmini en steadyball (of gymball). Een steadyball (of gymball) zijn die hele grote zachte ballen, vaak tussen de 50 en 100 centimeter. De slamball, vertball en vertmini zijn over het algemeen meer geschikt voor dynamische trainingen. Met deze ballen doe je andere oefeningen, zoals tegen een muur, op de grond of naar elkaar toe gooien. Ze worden vaak met elkaar geassocieerd en kunnen ook op veel verschillende

Ons assortiment medballs

Studion heeft volop keuze aan medballs in het assortiment. Het assortiment varieert van kleine medballs, tot grote en zwaardere met handgrepen. Met merken zoals Escape en Proactive ben je bij ons altijd verzekerd van een hoge kwaliteit. Al onze producten worden uitgebreid door ons getest, voordat wij ze in ons assortiment opnemen. Kijk eens in onze webshop, want daar vind je vrijwel elk type voor jouw trainingsruimte. Voor vragen of informatie, neem contact op met ons team. We adviseren je graag over het product dat het beste bij de trainingsdoelen van jouw leden past!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details