skip to Main Content

ESCAPE Fitness

Innoveren en inspireren. Sinds de oprichting in 1998, zijn dat belangrijke pijlers van Escape Fitness. Trek de aandacht met functionele training, haal meer rendement uit je vloeroppervlak en voorkom veelgemaakte fouten in de fitnessbranche. Escape is gespecialiseerd in het ontwerpen van inspirerende trainingsruimtes. Dit doen ze met unieke producten die er geweldig uitzien en die leden inspireren. Escape heeft de afgelopen jaren de resultaten van meer dan 1000 fitnessclubs in 90 landen verbeterd. Ook bekende namen uit de fitnessbranche, bijvoorbeeld Tae Bo oprichter Billy Blanks, werken met hen samen om mensen over de hele wereld te inspireren.

Producten ESCAPE Fitness

Met de trainingsmaterialen van Escape Fitness creëer je de ultieme functionele trainingszone. Innovatieve en kleurrijke functionele trainingsmaterialen, prachtige vloeren, design en training. Dat zijn de vier simpele oplossingen van Escape. Escape Fitness heeft een echte passie voor fitness. Door innovatie en kwaliteit, creëer je de beste materialen die zorgen voor een ultieme trainingservaring bij je leden.

Help je leden om een hele nieuwe manier van trainen te ontdekken en daarnaast de lifestyle die ze graag willen. De trainingsmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten gewichten. Zo kunnen al je leden meedoen, van beginner tot gevorderde atleet.

Escape Fitness heeft een breed assortiment (functionele) trainingsmaterialen, voor verschillende doeleinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan opbergsystemen voor materialen. Daardoor blijft jouw fitnessruimte altijd netjes opgeruimd en vinden leden gemakkelijk hun materialen. Daarnaast hebben ze boxing materialen, verschillende soorten gewichten, steps, kettlebells, fitnessrekken en nog veel meer.

Projecten ESCAPE

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Gym design Escape Fitness

Escape Fitness helpt jouw fitnessclub of studio. We zorgen ervoor dat jij het maximale uit je trainingszones haalt. Het doel is om jouw club te helpen de ultieme workout omgeving te creëren, met daarin de beste trainingsmaterialen uit de markt. Een trainingszone waarin je leden willen terugkomen, keer op keer weer.

Zij creëren van jouw fitnessclub of trainingszone het totale plaatje. Ze zorgen niet alleen dat jouw club de beste trainingsmaterialen krijgt, maar ook dat de hele ruimte wordt aangekleed. Daardoor wordt jouw trainingszone zo optimaal mogelijk ingericht.

Flooring

Je vind niet alleen materialen, maar ook complete vloeren in het assortiment. Alles in een fitnessclub of studio vindt plaats op de vloer. Daarom is het ook zo belangrijk dat de juiste vloer wordt gekozen bij de specifieke behoefte van die ruimte. Experts ontwerpen de vloer die bij jou trainingsruimte past. Zo zorgen wij ervoor dat jij het meeste rendement uit je vloer haalt.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Escape Your Limits App

Voor iedereen die traint met de trainingsmaterialen, in de fitnessclub, buiten, op het werk of thuis, is er de Escape Your Limits App.

Deze app is ontwikkeld om leden, personal trainers of thuissporters toegang te geven tot workouts om hen te helpen het meeste uit hun Escape trainingsmaterialen te halen. Gratis te downloaden voor Apple en Android. De app laat zien hoe je specifieke oefeningen uitvoert en biedt verschillende workouts om je doelen te bereiken op het gebied van core, kracht, HIIT en afvallen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details