skip to Main Content

ESCAPE Fitness

Innoveren en inspireren zijn belangrijke pijlers van Escape Fitness sinds de oprichting in 1998. Toegewijd aan functionele training, wordt jij geholpen met jouw fitnessclub of studio de aandacht te trekken, bij het rendement op je vloeroppervlakte te maximaliseren en veelgemaakte fouten in de fitnessbranche te voorkomen. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van opvallende en inspirerende trainingsruimtes met unieke producten die er geweldig uitzien en die leden inspireren. Escape heeft de afgelopen jaren de resultaten van meer dan 1000 fitnessclubs in 90 landen verbeterd. Ook bekende namen uit de fitness branche, waaronder Tae Bo oprichter Billy Blanks, werken met hen samen om mensen over de hele wereld te inspireren.

Producten ESCAPE Fitness

Met de trainingsmaterialen van Escape Fitness creëer je de ultieme functionele trainingszone. De vier simpele oplossingen voor functionele training die Escape aanbiedt, bestaan uit innovatief en kleurrijk functioneel training materiaal, prachtige vloeren, design en training.

Escape Fitness heeft een echte passie voor fitness en functionele trainingsmaterialen. Door steeds bezig te zijn met innovatie en kwaliteit, worden de beste materialen ontwerpen die de trainingservaring van leden verhogen.

Help je leden om een hele nieuwe manier van trainen te ontdekken en de lifestyle die ze graag willen. De trainingsmaterialen zijn helder, innovatief en verkrijgbaar in verschillende soorten gewichten, zodat al je leden mee kunnen doen, van beginner tot gevorderde atleet.

Escape Fitness biedt een breed assortiment aan (functionele) trainingsmaterialen, voor verschillende doeleinden. Zij hebben bijvoorbeeld een grote variatie aan opbergsystemen voor trainingsmaterialen, waardoor jouw fitnessruimte altijd netjes opgeruimd blijft en leden gemakkelijk hun trainingsmaterialen kunnen vinden. Daarnaast hebben ze boxing materialen, verschillende soorten gewichten, steps, kettlebells, fitness rekken en frames en nog veel meer in het assortiment.

Projecten ESCAPE

Het draait niet alleen om de workout. Dit clubdesign concept heeft een opvallende architectuur, ultramoderne functionele fitnessapparatuur en zelfs individuele handwasstations.
Bekijk project
Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden.
Bekijk project
Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.
Bekijk project

Gym design

ESCAPE Fitness helpt jouw fitnessclub of studio en zorgt ervoor dat jij het maximale uit je trainingszones haalt. Het doel is om jouw club te helpen de ultieme workout omgeving te creëren, met daarin de beste trainingsmaterialen op te markt. Een trainingszone waarin je leden willen terugkomen, keer op keer weer.

Zij creëren van jouw fitnessclub of trainingszone het totale plaatje en zorgen niet alleen dat jouw club wordt voorzien van de beste trainingsmaterialen, maar ook dat de gehele ruimte wordt aangekleed. Hierdoor wordt jouw trainingszone zo optimaal mogelijk ingericht.

Flooring

Naast talloze trainingsmaterialen, zijn complete vloeren voor in jouw trainingszone ook onderdeel van het assortiment. Alles in een fitnessclub of studio vind plaats op de vloer, daarom is het ook zo belangrijk dat de juiste vloer wordt gekozen bij de specifieke behoefte van die ruimte. Experts ontwerpen de vloer die bij jou trainingsruimte past en zorgen ervoor dat jij er zo het meeste rendement uithaalt.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Escape Your Limits App

Voor iedereen die traint met de trainingsmaterialen, in de fitnessclub, buiten, op het werk of thuis, is er de Escape Your Limits App.

Deze app is gratis te downloaden voor Apple en Android en is ontwikkeld om leden, personal trainers of thuissporters toegang te geven tot workouts om hen te helpen het meeste uit hun Escape trainingsmaterialen te halen. De app laat zien hoe specifieke oefeningen moeten worden uitgevoerd en biedt verschillende workouts om je doelen te bereiken op het gebied van core, kracht, HIIT en afvallen.