skip to Main Content

Gymbox

Je ziet het bij steeds meer clubs en bij steeds meer trainingen: de gymbox, ook wel plyo box genoemd. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want dit is een populair trainingsproduct waar je snel resultaten mee behaalt. Het is een houten of kunststof kist waar je vanuit stilstand op dient te springen. Super effectief voor krachtopbouw, het versterken van je spieren en het verbeteren van je balans. De boxen worden veel gebruikt tijdens crossfit trainingen, bokstrainingen, maar ook bij atletiek en in de vrije fitness.

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Het assortiment van Studion

Wist je dat Studion over een groot assortiment plyoboxen beschikt? Elke gymbox heeft zijn eigen voordelen, afmetingen en specifieke kenmerken. Daarom is een vrijblijvend advies van een medewerker van Studion geen overbodige luxe.

Studion heeft drie plyoboxen van Escape Fitness in het assortiment, namelijk de Multiplyo Box, de Plyo Five Box en de Plyosoft Boxes. Alle boxen zijn voorzien van hippe, felle kleuren en vervaardigd uit zacht en compact foam om de sprong op te vangen. Hierdoor verminder je de kans op blessures. De zijkanten zijn voorzien van antislip, zodat de gymbox niet wegglijdt als je erop springt.

Daarnaast heeft Studion de Soft Plyo Box van Proactive in het assortiment. Deze box is vervaardigd uit zacht materiaal en daardoor gebruiksvriendelijker en veiliger dan metalen of houten boxen. Deze Soft Plyo Box is verkrijgbaar in drie hoogtes, namelijk 30 cm, 45 cm en 60 cm.

Alle boxen zijn vervaardigd uit zacht materiaal waardoor ze niet veel wegen en daardoor erg makkelijk te verplaatsen zijn.

Studion biedt op elke gymbox garantie en ze zijn direct uit voorraad leverbaar.

Plyometrische training

Door vanuit stilstaand op een box te springen, doe je aan plyometrische training. Plyometrische training is een explosieve trainingsvorm waarbij je tegelijkertijd werkt aan een verhoging van je kracht, maar ook aan je snelheid en explosiviteit. Je slaat twee vliegen in één klap dus! Bij plyometrische training belast je eerst de spier door deze te verlengen en om de spier meteen daarna zo krachtig mogelijk te verkorten.

Een gymbox kopen?

Dan ben je bij Studion aan het juiste adres! Bij Studion vind je altijd een gymbox die bij jouw club of studio en bij de trainingsdoelen van je leden past. Onze experts geven je graag meer informatie advies over deze trainingstool. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact op met het Studion team en wij helpen en adviseren je graag.