skip to Main Content

Klantenservice

Verzending

Zodra je via onze website iets hebt gekocht, kun je natuurlijk niet wachten tot het product bij je wordt bezorgd. Hoelang het duurt voor een product bij je wordt bezorgd, is afhankelijk van onze magazijnvoorraad en voorraad in de distributiecentra. Voor de thuistrainingsmaterialen moet je rekening houden met ongeveer 2 tot 3 werkdagen levertijd. Gaat het om trainingsapparaten of -installaties? Dan duurt het mogelijk langer. Wil je een actuele indicatie van de levertijd van jouw bestelling? Neem contact met ons op via [email protected] of telefoonnummer +31(0)416 67 51 01.

Veilig betalen

Via onze webshop kun je direct afrekenen met iDeal, Creditcard, Klarna of Bancontact. Voor verdere informatie over prijs en betaling, verwijzen wij graag naar onze Algemene Voorwaarden.

Retourneren

Heb je een product ontvangen en ben je daar niet tevreden over? Dit vinden wij heel erg vervelend om te horen. Voor vragen over het retourneren van producten kun je contact met ons opnemen via [email protected] of telefoonnummer +31(0)416 67 51 01.

Herroepingsrecht

U heeft wettelijk het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag zal dan binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening. Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Studion geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u via [email protected] uw retour aanmelden. Stuur ook het herroepingsformulier mee.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details