skip to Main Content

Springtouw crossfit

Het is algemeen bekend dat touwtjespringen een ontzettend effectieve workout is waarmee je in een mum van tijd heel veel calorieën verbrandt, je spieren versterkt en je conditie een boost geeft. Het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat touwtjespringen vaak een belangrijk element in een crossfit workout is, maar ook bij diverse vechtsporten veel wordt gebruikt. Een kwalitatief hoogwaardig springtouw voor crossfit moet aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van duurzaamheid en gebruiksgemak. Studion heeft verschillende speed en jump ropes in het assortiment die uitermate geschikt zijn voor crossfit. Ontdek het zelf! Een springtouw voor crossfit kopen doe je gemakkelijk bij Studion.

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Welk crossfit springtouw met je kopen?

Het is moeilijk te zeggen wat nu het beste springtouw voor crossfit is. Het is onder andere afhankelijk van of je het voor professionele doeleinden wilt gebruiken of voor thuisfitness en hoe frequent je een springtouw voor crossfit wilt gebruiken. Voor crossfit wordt vaak de voorkeur gegeven aan een ultralicht springtouw om vloeiende en supersnelle rotaties te kunnen maken. De Cross Training Jump Rope uit het Studion assortiment is hier uitermate geschikt voor. Dit touw is ultradun en beschikt over rollagers in de handvatten. Ideaal dus om bijvoorbeeld double-unders te perfectioneren. Wist je dat dit springtouw is ontwikkeld in samenwerking met diehard crossfitters? Daarom voldoet dit springtouw voor crossfit aan alle eisen van een crossfit workout en van een crossfitter zelf! Dit crossfit springtouw is cum laude geslaagd voor de stresstests die zijn uitgevoerd om onder andere de duurzaamheid te testen.

Wat zijn de pluspunten van dit crossfit springtouw?

  • Perfect voor thuis, in de fitnessclub of onderweg
  • Makkelijk overal mee naar toe te nemen
  • Heel veel oefeningen mogelijk om conditie op te bouwen en om je spierkracht te verhogen
  • Geschikt voor heel veel doeleinden, van crossfit tot cardio-training en vechtsporten

Heb je ook al kennis gemaakt met de Fitness Jump Rope uit het assortiment van Studion? Ook dit is een gebruiksvriendelijk, lichtgewicht springtouw voor zowel beginnelingen als gevorderde sporters. Dit springtouw kan met recht een echte all-rounder genoemd worden. Zeer geschikt om je cardiovasculaire fitness een boost te geven en om je timing en coördinatie te verbeteren. Ook dit springtouw heeft de stresstests die zijn uitgevoerd perfect doorstaan, zodat het extra duurzaam is.

Op alle springtouwen in ons assortiment geven we een garantie en ze zijn direct uit voorraad leverbaar.

Wil je een springtouw voor crossfit kopen?

Wil je meer informatie over welk crossfit springtouw nu het beste bij jouw club/studio of bij jouw doelen past? Of wil je direct een springtouw voor crossfit kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact op met het Studion team via info@studionfitness.nl of bel met +31 (0)416 67 51 01. Kies voor een intensieve workout met het beste springtouw voor crossfit!