skip to Main Content

Slamball

De slamball is een trainingstool waarmee je snel resultaten kunt behalen en een ideaal trainingsmaatje voor het doen van slams en worpen. Met deze trainingstool heb je gegarandeerd een full body training en train je vrijwel alle spieren in je lichaam. Bij het trainen met de fitness slam ball heb je te maken met een zwaar en onstabiel gewicht, wat voor de juiste trainingsprikkels zorgt. Het is zeer geschikt voor gebruik in functionele training, personal training, crossfit en small group training, voor zowel de beginnende sporter als de meer gevorderde atleet.

 • BOSU Balance Trainer
  Toevoegen aan winkelwagen

  BOSU Balance Trainer

   451,03  372,75  372,75
 • Slamball SBX
  Opties selecteren

  Slamball SBX

   91,66  0,00  75,75
 • Vertball
  Opties selecteren

  Vertball

   120,70  0,00  99,75
 • Vertmini
  Opties selecteren

  Vertmini

   61,11  0,00  50,50

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De gym slamball in het assortiment van Studion

Bij Studion kun je terecht voor onder andere de Slamball SBX van Escape Fitness. Het oppervlakte van deze bal is gemaakt van rubber en de vulling bestaat uit ijzerdeeltjes en kwartszand. Het oppervlakte heeft extra grip, zodat de gym slam ball niet makkelijk uit je hand glijdt, ook niet als je bezweet bent. De extra grip zorgt er tevens voor dat je de bal met al je kracht op de vloer kunt gooien. De diameter bedraagt 23 cm. De fitness slam ball van Escape is te verkrijgen in de gewichten 5 kg, 10 kg, 15 kg en 20 kg. Door de verschillende gewichten kan iedereen zijn of haar training goed afstemmen op het eigen trainingsniveau.

Niet alleen voor de gym slam ball kun je terecht bij Studion. Wij hebben bijvoorbeeld ook de Bosu ball, de Reaction ball, de steady ball, de vertmini ball, de vertball, diverse medicine balls en gym ballen in ons assortiment Alle ballen kunnen worden gebruikt bij functionele training, personal training, crossfit en small group training. Door verschillende soorten ballen te gebruiken, kun je meer variatie in je training aanbrengen en train je telkens andere spiergroepen.

Met een slamball kun je veel gevarieerde oefeningen doen. Enkele populaire oefeningen die je met een deze tool kunt doen zijn onder andere de bear crawl, de squat & press, de Russische twists, de squat throw en de burpee.

Buikspieren
Om je lichaam een trainingsprikkel te geven, is het altijd goed variaties aan te brengen in je trainingsschema. Ga met je buik midden op de bal liggen en spreid je vingers vlak op de grond. Gebruik je handen om langzaam naar voren te lopen, hierdoor worden je voeten langzaam opgetild. Je staat nu als het ware in push-up positie. Laat je bovenlichaam naar beneden zakken totdat je bijna met je gezicht bij de grond bent. Duw jezelf vanuit hier weer terug omhoog.

In onze webshop

Een fitball van hoge kwaliteit vind je bij Studion. Ben jij geïnteresseerd in dit product voor in jouw gym? Bekijk dan snel het assortiment in onze webshop. Mocht je nog vragen hebben over dit product, dan staat het Studion team klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem hier contact met ons op.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details