skip to Main Content

Gym ball

Een gym ball is een veelzijdig fitnessproduct en ideaal voor professioneel gebruik of voor thuisfitness. Gymballen kunnen gebruikt worden bij onder andere functionele training, personal training en small group training en zorgen voor afwisseling in je training. Wil je een deze effectieve trainingstool kopen? Kijk dan snel eens in het assortiment van Studion en laat je vrijblijvend adviseren!

 • BOSU Balance Trainer
  Toevoegen aan winkelwagen

  BOSU Balance Trainer

   451,03  372,75  372,75
 • Slamball SBX
  Opties selecteren

  Slamball SBX

   91,66  0,00  75,75
 • Vertball
  Opties selecteren

  Vertball

   120,70  0,00  99,75
 • Vertmini
  Opties selecteren

  Vertmini

   61,11  0,00  50,50

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De gymball in het assortiment van Studion

Studion heeft diverse gymballen en fitnessballen in het assortiment, waaronder de gym ball van Escape Fitness, de Reaction Ball, Slamball, Vertmini Balls, Vertballs, diverse medicine balls en de BOSU ball. Met elk van deze trainingstools kun je andere oefeningen doen en activeer je ook andere spiergroepen. Door deze tool toe te voegen aan je training, word je training nooit saai en eentonig. Bekijk hier het volledige assortiment en vind de fitnessbal die bij de trainingsdoelen van je leden past.

Daarnaast beschikt Studion ook over diverse opbergrekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Stakr? Dit is een handig opbergsysteem voor het netjes en veilig opbergen van diverse gymballen.

Trainen met gymballen

Trainen met een grote gymball heeft vooral als doel om je co├Ârdinatie en je balans te verbeteren. Ze zijn ook uitermate geschikt voor het doen van buikspieroefeningen, cardio training, het versterken van je spieren en het stretchen van je spieren.

Oefeningen die je met deze trainingstool kunt doen zijn onder andere de Overhead Ball Squat, de Wall Squat, de Hamstring Curl, de Ball Lunge, de Balance Pushup en de Standing Plank. Zorg ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert om maximale resultaten te behalen en om blessures te voorkomen.

Kortom, door gymballen toe te voegen aan je training, breng je meer afwisseling aan in je training en kun je oefeningen zwaarder en uitdagender maken.

Fitnessballen worden ook vaak gebruikt door fysiotherapeuten bij bijvoorbeeld revalidatietraining. Daarnaast worden fitnessballen steeds meer gebruikt als zitbal voor op kantoor, omdat je hierop je rug recht moet houden en dus automatisch de juiste houding aanneemt achter je bureau. Ook wordt hij gebruikt bij het doen van zwangerschapsoefeningen om bijvoorbeeld de rugspieren te ontlasten en te versterken.

Vrijblijvend advies

Wil je bijvoorbeeld weten welke gymball het beste bij je trainingsdoelen past of wil je informatie over de materialen die je nodig hebt om een professionele functional training zone in je club of studio in te richten? Neem dan vandaag nog contact op met het Studion team. Onze experts geven je graag een vrijblijvend en persoonlijk advies op maat!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details