skip to Main Content

Kettlebell rek

Voorkom frustratie in jouw fitnessclub door rondslingerende kettlebells. Leden willen snel het juiste gewicht kunnen pakken om direct te beginnen aan hun workout. Daarnaast wil je natuurlijk niet dat leden zich bezeren aan onopgeruimde trainingsmaterialen. Bovendien ziet dat er erg slordig en onprofessioneel uit. Daarom adviseren wij jou om een kettlebell rek, ook wel kettlebell rack genoemd, aan te schaffen, zodat jouw trainingsruimtes altijd netjes en opgeruimd zijn. Wil jij een kettlebell opbergrek kopen? Bekijk dan het kettlebell rek assortiment in onze webshop.

Filter products No products found!
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren No products found!
Merk
Geschikt voor
Prijs
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Kettlebell workout

In een fitnessclub of studio vind je vaak de meest ingewikkelde en dure trainingsapparaten, maar die heb je lang niet altijd nodig voor een full body workout. Kettlebells zijn erg betaalbaar en blinken uit in eenvoud. Daarom mogen in een modern fitnesscentrum kettlebells en een kettlebell opbergrek niet ontbreken. Kettlebells worden vaak gebruikt bij functionele training, small group training en personal training. Wil jij je gehele lichaam trainen of wil jij je concentreren op bepaalde spiergroepen? In beide gevallen is de kettlebell zeer geschikt!

Met een kettlebell kun je zeer diverse oefeningen doen en ze kunnen voor verschillende spiergroepen worden ingezet. Een kettlebell workout helpt met vetverbranding en spieropbouw. Per spiergroep zijn verschillende workouts mogelijk. Door fanatiek te sporten met een kettlebell kun je een gezond dieet goed ondersteunen met afvallen. Wist je dat je met een intensieve kettlebell workout wel 400 calorieën in slechts 20 minuten kunt verbranden? Bereik dat maar eens met andere workouts!

De kettlebell komt oorspronkelijk uit Rusland en was in de 17de eeuw gewoon een gewicht dat gebruikt werd om oogstopbrengsten af te wegen. De echte kettlebell training ontstond echter pas zo’n drie eeuwen later, in het Russische leger.

In Europa werd kettlebell training populair in de eerste helft van de twintigste eeuw en is nu weer populairder dan ooit!

Overzichtelijk opbergen met een kettlebell rack

Soms heb je als fitnessclub of studio gewoon behoefte aan stevige en effectieve opbergmaterialen. Studion heeft in haar assortiment een zeer robuust kettlebell rek, wat is vervaardigd uit stalen, gelaste buizen en is voorzien van plastic eindkappen en rubberen voetjes. Dit stabiele kettlebell rek heeft twee niveaus en is geschikt voor alle soorten kettlebells.

Het Kettlebell rack van Studion voldoet aan alle eisen en onderscheidt zich door een groot gebruiksgemak en een strak, klassiek ontwerp.

  • Lengte: 1200mm
  • Diepte: 520mm
  • Hoogte: 850mm
  • Gewicht van het product: 36 kg

Een kettlebell opbergrek kopen bij Studion

Wil je meer informatie en/of een kettlebell rack kopen? Bij Studion ben je aan het juiste adres! Aarzel niet om contact op te nemen met Studion via [email protected] of bel met +31 (0)416 67 51 01. Wij helpen je graag om de beste keuze te maken.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details