skip to Main Content

Halterset

Een halterset is de combinatie van een stang met daaraan schijven met verschillende gewichten bevestigd. Een halterset is zeer populair voor krachttraining en helpt je alle spiergroepen te trainen. Op zoek naar een professionele halterset voor in jouw club of studio? Bekijk dan snel het complete assortiment in onze webshop.

Filter products Showing 1 - 16 of 61 results
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing 1 - 16 of 61 results
Merk
Geschikt voor
Prijs

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Olympische halterstang Escape

De voordelen

Een halterset is een zeer effectieve tool om verschillende spiergroepen te trainen, zoals de borst, rug, schouders, biceps, triceps, onderarmen, buik en benen. Alles is mogelijk! Dit trainingsmateriaal wordt vaak verkozen ten opzichte van het gebruik van trainingsapparaten. Je kunt hiermee namelijk een breed scala aan verschillende oefeningen doen. De squat, bench press, deadlift en de military press zijn zeer geschikte oefeningen die je hiermee uitvoert.

Een halterset isoleert je spiergroepen tijdens het trainen goed en beperkt je niet in je bewegingsvrijheid. Ook train je de aanhechtingen van de spieren beter dan bij het gebruik van een apparaat. Je traint altijd op je eigen niveau en door gewichten toe te voegen, neem je gemakkelijk de volgende stap tijdens je training. Het is dus duidelijk waarom dit de meest populaire trainingstools voor krachttraining is. Wil jij graag meer informatie ontvangen over de voordelen van deze trainingstool? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

 

Een professionele halterset koop je bij Studion

Als jij op zoek bent naar een professionele halterset voor in jouw fitnessclub of studio, ben je bij Studion aan het juiste adres. Door het ruime assortiment met hoog aangeschreven merken in de fitnessbranche, vind jij altijd een geschikte halterset, waarmee jij ervoor zorgt dat jouw leden maximale resultaten behalen.

De SMARTBAR 2.0 Set is een zeer effectieve tool voor het activeren van je spieren tijdens group fitness workouts en personal training. Les Mills heeft een barbell ontwikkeld, waarmee je maximale resultaten behaalt. Je klikt de schijven gemakkelijk aan de stang, zonder dat je klemmen hoeft te gebruiken. Dit maakt de barbell erg gebruiksvriendelijk.

De schijven kun je ook los gebruiken als handgewicht voor een full body workout en zijn zeer geschikt voor een borst- en schoudertraining. De ergonomische handgrepen hebben een comfortabele grip en verbeteren je tiltechniek. De set bestaat uit een barbell en 3 paar schijven van 1 kg, 2,5 kg en 5 kg.

Ontdek de voordelen van de Les Mills SMART TECH materialen.

 

De Don Oliver Barbell Set is special ontwikkeld voor group fitness lessen met een barbell, zoals BODYPUMP en LES MILLS GRIT. Het is een goedkoper, maar ook zeer geschikt alternatief voor de SMARTBAR. De set bestaat uit een barbell, 3 paar schijven van 1 kg, 2,5 kg en 5 kg en sluitstukken.

Wil jij weten welke professionele halterset het beste bij jouw workouts en trainingsdoelen van je leden passen? Neem dan contact op met onze adviseurs voor advies op maat.