skip to Main Content

Dumbbells

Dumbbells zijn populaire trainingstools die niet zijn weg te denken uit een fitnessclub of studio en worden vaak gebruikt bij krachttraining. Ook zijn ze zeer geschikt voor thuisgebruik. Met dumbbells train je effectief specifieke spiergroepen en kun je veel verschillende soorten oefeningen doen. Bekijk al onze dumbbells in het assortiment op onze webshop.

Filter products Showing all 13 results
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing all 13 results
Merk
Geschikt voor
Prijs

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De voordelen van trainen met dumbbells

Dumbbells zijn korte stangen met daaraan aan beide kanten verwisselbare of vaste schijven. Het is een van de meest gebruikte trainingstools en het is geschikt voor verschillende trainingsdoeleinden, zoals krachttraining, powerlifting, bodybuilding, fitness en group fitness. De mogelijkheden van deze trainingstool zijn oneindig. Ze zijn er in verschillende soorten maten en gewichten. Daardoor zijn ze zeer geschikt om vrijwel alle spieren in je lichaam te trainen voor een complete full body workout. Door de mogelijkheden aan variatie in gewicht zijn ze geschikt voor zowel beginnende als gevorderde atleten en maak je gemakkelijk de stap naar een hoger niveau. Ben jij geïnteresseerd in meer informatie over deze populaire trainingstool. Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Assortiment (Urethane) Dumbbells bij Studion

In het assortiment bij Studion vind je een ruim aanbod aan (Urethane) Dumbbells, verkrijgbaar in allerlei verschillende gewichten.

De Classic Urethane Dumbbells zijn een perfecte toevoeging aan iedere fitnessclub of studio en zijn speciaal ontworpen op stevigheid en stijl. Deze set is gemaakt van urethaan, waardoor ze erg stevig en veerkrachtig zijn en de fitnessvloer niet beschadigt. De Classic Urethane Dumbbells hebben een comfortabele greep, wat lange en intensieve sessies mogelijk maakt en de gebruiker geen last krijgt van de handen. Ze worden verkocht per set van 2 en zijn verkrijgbaar van 1 – 10 kg. De strakke grijze kleur geeft een coole uitstraling aan je fitnessruimte.

De Studio Handweights zijn ideale gewichten voor beginnende sporters en perfect te gebruiken voor group fitness en functional training. De handgewichten hebben een comfortabele grip en uitnodigende kleuren. De gewichten zijn verkrijgbaar van 1 – 5 kg en iedere kleur duidt een gewicht aan. Door de vinyl coating beschadigt de fitnessvloer minder snel en liggen de gewichten gemakkelijk in de hand.

De Planet Fitness handgewichten zijn handige lichtgewicht handgewichten. Ze zijn daardoor zeer geschikt voor personal training, functional training, maar ook voor group fitness. De gewichten zijn van duurzame kwaliteit, waardoor ze erg lang meegaan. Ze zijn verkrijgbaar per set van 2 van 0,5 – 5 kg.

Je vindt bij Studion ook diverse opbergrekken speciaal voor dumbbells. Een opbergrek zorgt ervoor dat jouw fitnessruimte er alles netjes en opgeruimd uitziet en er geen losse gewichten rondslingeren.