skip to Main Content

Over ons

Studion

Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessclubs en studio’s op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training (ook krachttraining) en personal training. We leveren niet alleen de trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de trainingsbeleving van je leden. Van vloeren, tot aankleding van de wanden en zelfs trainingscontent. We maken een persoonlijk plan op maat, gericht op het realiseren van jouw doelstellingen. Hierbij bieden we een innovatief, compleet en altijd up-to-date productassortiment van hoge kwaliteit en topmerken. Ook voor de kleine fitnessmaterialen kun je bij Studion terecht. Studion is onderdeel van HDD GROUP.

Ons team

HDD Group

HDD GROUP heeft als missie om fitness professionals succesvol te maken. Een groep van enthousiaste teamleden brengt deze missie dagelijks in praktijk, al meer dan 25 jaar! Het aanbod bestaat uit totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. Dit begon in 1992 met trainingsmaterialen voor groepsfitness en werd in 1997 uitgebreid met de concepten van Les Mills. Later zijn daar Studion, SL!M en LAPT aan toegevoegd. Inmiddels is HDD GROUP de distributeur van o.a. Les Mills, BODY BIKE, FunXtion, Escape Fitness, Pink Boxing en Cross Boxing in de Benelux.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details