skip to Main Content

Spinningfiets

Een spinningfiets helpt bij het effectief trainen van kracht en uithoudingsvermogen. Het is voor bijvoorbeeld wielrenners het ideale trainingsapparaat om in de winter ook met slecht weer te blijven, trainen thuis of in de fitnessclub. Maar ook voor andere mensen biedt indoor cycling tal van voordelen: indoor cycling is erg laagdrempelig en niet blessuregevoelig. Bovendien is indoor cycling een groepsles waarbij geen ingewikkelde techniek vereist is of pasjes die je moet aanleren. Iedereen kan meedoen met spinning, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze trainingsvorm in veel fitnessclubs razend populair is.

Filter products Showing all 8 results
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing all 8 results
Merk
Geschikt voor
Prijs

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geĆÆnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Spinningfiets BODY BIKE

Waar moet je rekening houden bij het kopen van een spinningfiets?

Het is heel belangrijk dat je bij het kopen van een spinningfiets kiest voor een fiets die het beste bij je fitnesscentrum past. Een fiets die aansluit bij de eisen en behoeften van je deelnemers, die aansluit bij de look & feel van je club en de experience in je club of studio verhoogt. Een spinning fiets die jarenlang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft, maar ook een fiets die voldoet aan de laatste technologische ontwikkelingen en digitale oplossingen kan bieden.

Een spinning fiets kopen bij Studion

Studion levert indoor bikes van een van de meest hoog aangeschreven merken ter wereld, namelijk BODY BIKE. Deze robuuste, maar toch elegante spinning fiets is innovatief en onderscheidend.

Een belangrijk kenmerk van deze fiets is dat het design volledig gesloten is. Dit voorkomt dat stof en zweet de spinningfiets kunnen binnendringen. Hierdoor is het onderhoud aan de fiets minimaal en gaat hij jarenlang mee. De BODY BIKE beschikt daarnaast over bijzondere kenmerken, zoals covers over de crank en het vliegwiel, een remblok voorzien van synthetisch Kevlar en lagers van topkwaliteit.

Bij de indoor bikes van Studion is alles tot in de kleinste details geperfectioneerd. Het resultaat is een geavanceerde fiets waarbij al je prestaties meetbaar zijn. Via een ingebouwde sensor krijg je meteen waardevolle feedback over het vermogen dat je trapt en de intensiteit van je inspanningen. Zo kun je je vorderingen bijhouden en, als je wilt, je resultaten ook vergelijken met andere fietsers.

Er zijn veel mogelijkheden om de stijl en het uiterlijk van de spinningfiets te personaliseren. Denk hierbij aan een cover (kap) met het logo van je club of een aparte print. Ook de kleurencombinaties zijn eindeloos. Uiteraard zijn onze indoor bikes uitgebreid door ons getest. En natuurlijk geven we ook garantie op al onze bikes. Hierdoor ben je gegarandeerd van een bike van de beste kwaliteit.

Spinningfiets van BODY BIKE

Gepersonaliseerde BODY BIKE voor High Studios

Meer informatie over de BODY BIKE spinningfiets?

Wil je een spinning fiets kopen voor in jouw indoor cycling ruimte? Dan ben je bij Studion dus aan het juiste adres. Bekijk snel onze webshop voor een spinningfiets die bij jou of je club of studio past. Wil je graag eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op en onze experts helpen je verder.