skip to Main Content

Fitness rek

Ben jij op zoek naar een fitness rek voor in jouw club of studio? Dan ben je bij Studion aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment, van fitness frame tot fitness opbergrek. Benieuwd naar al onze frames en rigs? Bekijk hier het assortiment.

Projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Een Octagon fitness rack bij Studion

Met een Octagon functioneel fitness frame houd jij de aandacht van je leden vast. Deze Escape lijn bestaat uit een reeks uitdagende en veelzijdige functionele frames die zorgen voor een volledige functionele trainingservaring in jouw club of studio. Een Octagon fitness rek is een zeer populaire tool voor functionele en CrossFit training. Ze zijn geschikt voor al je leden, van beginners tot gevorderde sporters. Een fitness rek van Octagon biedt zowel de mogelijkheid tot een intensieve workout en tot het opbergen van trainingsmaterialen. Door de opbergruimte voor trainingsmaterialen in dit multifunctionele alles-in-een fitness rack, zijn fitnessmaterialen gemakkelijk toegankelijk voor je leden, waardoor jij jouw leden de perfecte functionele workout bezorgt.

Het beste Octagon fitness rek vind je in het assortiment van Studion. In het assortiment bevinden zich onder andere de Octagon HTS 90, Octagon Type 1, Octagon Mono, Octagon Half Box, Octagon Half Squad 2.0, de Octagon Low Level Storage, de Octagon Corner Storage en de Octagon Storage Cage. Bekijk hier het gehele assortiment frames en rigs en check welk fitness rek of fitness opbergrek het beste bij jouw club of studio en de trainingsbehoeften van je leden past.

Hoe kies je het juiste fitness frame of fitness opbergrek?

Ben jij op zoek naar een fitness rack of opbergrek voor in jouw fitness, maar weet je niet goed welke je moet kiezen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je hierbij. Studion geeft je hierin niet alleen advies, wij helpen je ook met een op maat gemaakt plan voor jouw club of studio. Jij wilt namelijk het maximale uit het aantal beschikbare vierkante meters halen. Studion is gespecialiseerd in sportschool inrichting voor verschillende trainingsruimtes, waaronder functional training. Wij kunnen voor jou een op maat gemaakt floorplan maken voor jouw fitnessruimte, met daarin de frames en rigs uit ons assortiment, toegepast op jouw ruimte, zo effectief mogelijk ingetekend. In ons advies houden we natuurlijk ook rekening met onder andere de trainingsbehoeften van jouw leden. Zo zorgen we ervoor dat jouw functionele trainingsruimte zo effectief mogelijk is ingedeeld, zodat jouw leden het maximale uit hun workouts kunnen halen. Wil jij meer informatie of een afspraak maken? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen je graag verder.