skip to Main Content

TKO

Sinds 1996 is het Amerikaanse bedrijf TKO (Technical Knock Out) gestart met het ontwikkelen van fitnessproducten en -materialen. Waar de focus eerst lag op trainingsmaterialen voor boksen, zoals het merk wellicht doet vermoeden, is het merk tegenwoordig uitgegroeid tot een sterke producent van zowel trainingsmaterialen en -apparatuur. Het assortiment van TKO heeft oplossingen voor elke onderneming met een sport- en fitnessaanbod, van losse materialen tot aan kracht- en cardioapparatuur en opbergers.

TOTAALOPLOSSING VOOR DE INRICHTING VAN JOUW CLUB

De fitnessbranche verandert en ontwikkelt snel. Het kan dan ook een uitdaging zijn om snel te schakelen naar de nieuwe trends en behoeften van leden of klanten. Denk aan nieuwe materialen, zwaardere plates of een betere opstelling en indeling van apparatuur. Een divers en ruim aanbod biedt jou de mogelijk om snel aan te passen.

TKO is een van de meest oprechte en betrouwbare fitnessmerken die er wereldwijd zijn. Met hun tagline ‘what ever it takes’ onderbouwen zij niet alleen Technical KnockOut , maar geven ze hun operationele focus weer. Samen met een lange garantieperiode kan jou de zekerheid geboden worden waar je als ondernemer naar opzoek bent.

TKO IN JOUW CLUB, STUDIO, PRAKTIJK OF THUIS

Het aanbod van TKO heeft oplossingen voor fitness- en sportclubs, fysiotherapeuten, scholen en thuis. Het duurzame en moderne design heeft bovendien een extra lange garantietermijn, om jou te kunnen ontzorgen in het gebruik en onderhoud van je materialen.

INFORMATIE AANVRAGEN

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief