skip to Main Content

Boks artikelen

De Aqua Bag is een unieke bokszak gevuld met water. Het is het perfecte alternatief voor algemene hangende of staande bokszakken. Omdat deze bokszak is gevuld met water, geeft het een prettige stoot- en trapervaring en kun je alles geven zonder last te krijgen van je gewrichten. Wil jij je leden ook een unieke bokservaring geven? Bekijk dit product snel in onze webshop.

Filter products Showing all 8 results
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing all 8 results
Merk
Geschikt voor
Prijs

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Met de Aqua Bag fitness je met maximaal resultaat

Je zult verstelt staan als je het verschil voelt wanneer je voor de eerste keer hebt getraind met de Aqua Bag en je afvragen waarom je ooit een harde, verouderde bokszak hebt gebruikt. De Aqua Bag maakt gebruik van de kracht van water door eenvoud en innovatie. Door water te gebruiken in plaats van zand of andere materialen die gewoonlijk worden gebruikt om zwarte zakken te vullen, creëer je de ideale bokszak. De traagheid van het water zorgt ervoor dat er veel instabiliteit ontstaat tijdens de training, waardoor de gebruiker leert om constant om te gaan met veranderingen. Hierdoor sluiten workouts en bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel beter aan bij situaties in het dagelijks leven en daadwerkelijke sportbeoefening. Kortom, met de Aqua Bag fitness je voor maximaal resultaat.

De mogelijkheden van de Aqua Bag

Je hele lichaam moet tijdens een workout met de Aqua Bag hard werken om de instabiele met water gevulde bokszak onder controle te houden. Je traint hierdoor ook spiergroepen die normaal gemakkelijk worden overgeslagen. De lichaamshouding en uitvoering wordt automatisch gecorrigeerd, omdat de instabiliteit van het water vraagt om focus en correctie van het lichaam.

Dit product biedt oneindig veel mogelijkheden, waaronder slingeren, stoten, smijten en gooien. Het gewicht is gemakkelijk aan te passen voor ieder individu. Hierdoor maak jij workouts voor alle doelgroepen en leeftijden. Het is een ideaal product voor personal trainers, fysiotherapeuten en sportverenigingen en het is een must voor iedere fanatieke sporter.

Het boksassortiment bij Studion

De beste met water gevulde bokszak van een topmerk koop je bij Studion. De 85 KG wegende Aqua Bag van Escape is een must voor in jouw club of studio. Met deze boksbal benut je de bijzondere eigenschappen van het water, wat zorgt voor een prettige trap- en stootervaring. Voorkom blessures, doordat dit product veel beter is voor je gewichten dan traditionele bokszakken. Met de Aqua Bag fitness je veilig én met maximaal resultaat. Daarnaast geeft deze bokszak voldoende weerstand, waardoor het lijkt of je een echt persoon raakt. En door het sterke en duurzame materiaal van de bokszak hoef je je geen zorgen te maken over lekkage. Ben jij overtuigd van dit fantastische product? Bekijk het snel in onze webshop. Voor meer informatie neem je contact met ons op.