skip to Main Content

ViPR

Boomstamgooien maar dan net even anders, dat is wat ViPR aanbiedt. Met dit product train je je hele lichaam en dit kan op het niveau wat je zelf wilt. Door de selectie van maar liefst negen verschillende gewichten kun je de training zo zwaar maken als je zelf wilt. Maar met ViPR fitness je ook waar je maar wilt en wanneer je maar wilt, de gewichten zijn binnen en buiten te gebruiken. Om deze redenen is het te gebruiken voor iedereen die hier behoefte aan heeft.

Het ontstaan

ViPR heeft zijn inspiratie uit het boerenleven gehaald. De boerenkinderen die naar de stad verhuisden, bleken sterker te zijn in sporten dan de kinderen die van origine uit de stad kwamen. Het doel van dit product is de kracht die boerenkinderen ontwikkelden, zelf te kunnen behalen zonder ook maar een stap op een boerderij te hoeven zetten. En dat op een manier die effectief, makkelijk en leuk is. Daarnaast is het product ook ontstaan vanuit de wens van sporters om Loaded Movement Training te kunnen gebruiken in samenwerking met de trainingen die de sporters al uitvoerden.

Projecten ViPR

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Loaded Movement Training in je ViPR gym

Loaded Movement Training is een ultieme combinatie van taak-georiënteerde bewegingen en krachttraining, ook wel een full body training genoemd. Tijdens deze Loaded Movement Training zijn er meer dan 9000 verschillende bewegingen die je kunt doen, op je eigen gekozen niveau. Door de bewegingen die je met je lichaam en het gewicht van de ViPR maakt, wordt niet alleen je fysieke gesteldheid verbeterd, maar ook je kracht en conditie. Het product vormt dan ook de perfecte combinatie tussen Vitality, Performance en Reconditioning.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Bereik je ViPR fitness doelen

Met ViPR fitness je al je doelen bij elkaar, dit kan in de sportschool maar zeker ook thuis in je eigen ViPR gym. Een aantal voorbeelden van doelen die je kunt behalen door het doen van een Loaded Movement Training zijn: het sterker maken van je spieren en de zichtbaarheid hiervan, maar ook het verbeteren van je balans, conditie en flexibiliteit. Een ander voorbeeld van een doel die je kunt behalen, is het verbranden van calorieën en hierdoor ook het verminderen van lichaamsvet. Een Loaded Movement Training is dus een super efficiënte en effectieve training waarin alles wat je wilt wordt behandeld.

Het product

Het ontwerp van het product is vrij eenvoudig: het is een holle buis gemaakt van rubber. Door de handvaten die erin zijn gemaakt, kun je de buis op verschillende manier vastpakken en zo verschillende oefeningen doen. Zoals eerder vermeld is de buis beschikbaar in negen verschillende gewichten, deze beginnen al bij 2kg VGF en lopen op tot 26kg, en heeft deze een lengte van ongeveer een meter. De VGF modellen zijn kleiner dan de andere modellen maar een belangrijk voordeel van de VGF modellen is dat ze volledig recyclebaar zijn, doordat ze gemaakt zijn van TPE rubber, wat ook nog eens goed voor het milieu is.

Creëer je eigen ViPR gym door het bestellen van deze producten op de website van Studion.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details