skip to Main Content

Training Wall

Trainingsmogelijkheden vergroten en het maximale uit je beschikbare ruimte halen, dat kan met Training Wall! Het draait allemaal om coördinatie en balans, wat zorgt voor een krachtige 100% functionele workout. Het is een fitnessoplossing die bestaat uit panelen en tools die samen worden gecombineerd. De panelen hebben een quick-release verankersysteem waarmee je de tools gemakkelijk bevestigt en losmaakt. Hiermee creëer je een functionele trainingsruimte die nauwelijks vierkante meters in beslag neemt. Je ontwerpt zelf een multifunctionele ruimte voor verschillende doelstellingen, zoals een personal training studio, fitness area of fysiotherapie.

Training Wall is een revolutionaire fitness- en trainingsoplossing

Training Wall is een revolutionaire fitness- en trainingsoplossing dat tegelijkertijd zowel het boven- als het onderlichaam traint. Het vereist coördinatie en evenwicht en daarmee stimuleert het de stabiliserende rompspieren, die continu actief zijn om een goede lichaamspositie te behouden. In tegenstelling tot andere trainingsoplossingen, draait het tijdens deze workout om een toestand van decompressie in plaats van compressie, vanwege de permanentie tractie van de bovenste ledenmaten. Het multifunctionele systeem is speciaal ontwikkeld voor verschillende soorten trainingen. Van cardio- en krachttraining tot het trainen van je balans en flexibiliteit.

Projecten Training Wall

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Ontdek de voordelen van Training Wall

Clubeigenaren en -managers kunnen met dit systeem het meeste uit hun beschikbare ruimte halen. Geen kosten door ruimteverspilling of apparaten die maar voor één type training geschikt zijn. Daarnaast bied je een lid een nieuwe manier om zijn of haar workout te doen. Trainers kunnen hun volledige creativiteit kwijt in workoutsessies met leden. Voor trainers en leden van een club is er een YouTube kanaal opgericht waarop verschillende oefeningen staan, ingedeeld naar bijvoorbeeld spiergroep, trainingssets, gebruikte tools.

Training Wall is ontworpen om zo veel panelen toe te voegen als jij nodig hebt. Van 2 kolommen tot veel meer, waardoor je het samen kunt voegen om groepsworkouts te doen. Daarnaast maakt dit systeem het mogelijk dat bijvoorbeeld personal trainers tegelijkertijd ermee kunnen werken. Om het systeem te installeren wordt er een template bijgeleverd wat de installatie gemakkelijker maakt en wat ervoor zorgt dat de panelen perfect passen. Dit zorgt voor een hoogwaardige afwerking. Het quick-release verankersysteem zorgt ervoor dat tools snel gewisseld kunnen worden, wat zorgt voor een stevige bevestiging en goede veiligheid. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal van 4 millimeter dik en een pin voorkomt dat er iets verkeerd wordt gemonteerd door de gebruiker.

Het design van de Training Wall kan volledig naar eigen smaak worden aangepast, je kiest de kleur die bij jou fitnessruimte past.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Tools voor de beste workouts

De installatie van de trainingszone wordt gestart met het selecteren van de panelen. Het maakt niet uit welk soort paneel je gebruikt, je kun met het speciale verankersysteem alle beschikbare tools wisselen.

Met de krachttools breng je een workout naar het hoogste niveau, zonder dat je de functionaliteit van de elementen uit het oog verliest. Je hebt tools die hoge belastingen mogelijk maken, maar ook tools die weerstand geven waardoor ze geschikt zijn voor snelheidstraining. De body en mind tools maken het mogelijk om een gecontroleerde en veeleisende workout te doen in een plezierige omgeving.

Je maakt jouw trainingszone compleet met tools die bedoeld zijn om het materiaal op te slaan. Op die manier gebruik je alleen de tools die je op dat moment nodig hebt voor je workout en zijn de rest van de materialen netjes op geborgen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details