skip to Main Content

Fitness trampoline

Als jij dacht dat een fitness trampoline alleen voor kinderen is, dan heb je het mis. Het is een erg populair trainingsmateriaal voor jong en oud. Je vindt ze dan ook steeds vaker in fitnessclubs en studio’s. Wil jij jouw leden niet alleen een leuke, maar ook zeer veilige en effectieve workout aanbieden? Dan moet je zeker een fitness trampoline kopen. Bekijk ons assortiment in de webshop.

Filter products Showing the single result
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing the single result
Merk
Geschikt voor
Prijs
  • Probounder
    Toevoegen aan winkelwagen

    Probounder

     491,87  406,50  406,50

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Een trampoline in je fitness is een must!

Een hype op het gebied van fitness: de jumping fitness trampoline. Hiermee creëer je toffe workouts voor jong en oud. Workouts op de fitness trampoline zijn niet alleen fun, ze zijn ook super effectief en daarnaast super veilig. Bij oefeningen die je hiermee kunt doen, creëer je een hoge trainingsintensiteit, maar je belast je spieren en gewrichten nauwelijks. Al je spieren train je op een effectieve manier, je krijgt er veel energie van en je verbrandt tot wel 500 calorieën per uur. Het geeft je een betere lichaamshouding, een betere balans en sterkere spieren. Bouw coördinatie, snelheid, lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht op tijdens deze workout. Door de veren of elastieken heb je een zachte landing, waardoor de kans op blessures erg klein is. Hierdoor is het niet alleen een goede workout om super fit te worden, maar wordt dit product ook steeds vaker gebruikt in revalidatie centra en fysiotherapie praktijken. Ben jij overtuigd geraakt van de effectiviteit en wil je graag een fitness trampoline kopen? Neem snel een kijkje in onze webshop of neem contact op met een van onze experts.

Jumping fitness trampoline: ons assortiment

Wil jij een jumping fitness trampoline kopen van topkwaliteit? Dan zit je bij Studion goed! Escape Fitness is namelijk de beste keuze voor een trampoline in jouw fitness. Als jij de beste trampoline voor in je fitness wil kopen, dan ga je voor de Probounder of de Reaction Pro Rebounder van Escape. Deze zijn beide speciaal ontworpen voor gebruik in de fitnessclub of studio. De Probounder met rubberen bungees en licht van gewicht is veilig en duurzaam en hiermee creëer je een vloeiende terugverende workout. De Reaction Pro Rebounder, gemaakt van zacht staal, is perfect voor het verbeteren van reactiesnelheid en hand-oog coördinatie. Overtuigd van onze topproducten en wil je een trampoline voor in je fitness kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een goede jumping fitness trampoline kopen, doe je namelijk bij Studion. Bekijk onze webshop voor ons gehele assortiment. Voor meer informatie van onze experts, neem je contact met ons op.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details