skip to Main Content

Sandbag

De sandbag van Escape Fitness is, zoals de naam al doet vermoeden, een trainingszak gevuld met zand. Het is een enorm veelzijdig trainingsproduct waarmee je diverse uitdagende, functionele oefeningen uit kunt voeren of zelfs een full body workout kunt doen. De bag is perfect voor lifttechniek training, maar ook voor small group training en personal training.

Filter products Showing the single result
Merk
Geschikt voor
Prijs
Producten filteren Showing the single result
Merk
Geschikt voor
Prijs
  • Sandbag
    Opties selecteren

    Sandbag

     309,16  0,00  255,50

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

De fitness sandbags bieden talloze mogelijkheden

Met deze bags train je zowel uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, evenwicht als explosiviteit. De sandbag is zeker niet star, maar zeer flexibel. Het lichaam moet continu tegen de bewegende massa zand tegensturen en op de bewegende massa reageren. Zo worden ook spieren aangesproken die je bij een normale training met een barbell of halter niet aanpakt. Je stabiliseert en verstevigt je romp, het werkt preventief tegen rugklachten en je verbetert je krachtuithoudingsvermogen. Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan statische, swingende of liftbewegingen; sandbag training is zeer divers. Door de instabiliteit worden bewegingen gesimuleerd, die je ook in het dagelijks leven doet. Denk maar eens aan het plaatsen van je tas in het bagagevak in een trein of vliegtuig.

De gym sandbags als fitnessproduct zijn al ruim 100 jaar geleden ontstaan uit een simpele zak granen. Men ontdekte dat het tillen, verplaatsen en gooien van deze zak granen leidde tot een grote toename in kracht, met name rompkracht.

De beste gym sandbags vind je bij Studion

Onze extra sterke, duurzame fitness sandbags zijn voorzien van dubbel gestikte, versterkte handgrepen, waarmee de bag met één of twee handen kan worden opgetild, gegooid en opgepakt. De gym sandbags zijn zeer gebruiksvriendelijk – het gewicht wordt gecreëerd door stalen zandkorrels om een soepele gewichtsverplaatsing te krijgen in plaats van een plotselinge plof. Bij de sandbags van Escape is alleen gebruikgemaakt van materialen van de hoogst mogelijk kwaliteit.

Opslag

Om de sports sandbags op te bergen, kun je gebruikmaken van RACK5 van Escape Fitness. Dit hoogwaardige opbergrek kan tot tien sandbags opslaan en houdt ze veilig en netjes. Als alternatief kan de Multi Bag Rack vijf fitness sandbags opbergen. RACK5 is ook geschikt om andere trainingsmaterialen in op te bergen, denk aan kettlebells en bumperplates. Het is de perfecte opbergoplossing voor een moderne fitnessruimte.

Benieuwd naar dit uitdagende trainingsproduct? Bekijk het in ons assortiment. Wil je meer informatie over de sandbag? Bij Studion ben je aan het juiste adres. Aarzel niet om contact op te nemen met Studion via [email protected] of bel met +31 (0)416 33 43 15.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details