skip to Main Content

Trigger Point

Trigger Point is een merk dat mensen in staat stelt te bewegen en zich beter te voelen. Zij ontwerpen en ontwikkelen innovatieve hulpmiddelen voor massagetherapie die de aanraking van een therapeut nabootsen. Zo kunnen mensen met verschillende leeftijden, maten en atletische mogelijkheden zich op hun best voelen, waar ze ook zijn. Gedreven door passie voor het verbeteren van persoonlijk welzijn, is het een van de meest succesvolle merken in het ontwikkelen van massagetools voor thuisgebruik in de fitness-, gezondheids- en welzijnsmarkt.

Trigger Point

Studion gelooft dat wanneer je Trigger Point Training opneemt in een dagelijkse routine, het de prestaties verbetert, de hersteltijd verkort en blessures voorkomt. Deze training is doelgericht, gemakkelijk in gebruik, stimuleert de doorbloeding van spieren en verbetert de lichaamshouding. Kortom een innovatie op het gebied van triggerpunten. Met de trainingsmaterialen van Triggerpoint fitness je zonder spier- en gewrichtspijn.

Projecten Trigger Point

Het draait niet alleen om de workout. Dit clubdesign concept heeft een opvallende architectuur, ultramoderne functionele fitnessapparatuur en zelfs individuele handwasstations.
Bekijk project
Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden.
Bekijk project
Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.
Bekijk project

Trigger Point Training

Triggerpunten zijn gevoelige drukpunten in je spieren en kunnen pijn in je nek, kaak, rug en hoofd veroorzaken. De pijn van één triggerpunt straalt vaak naar meerdere plekken in je lichaam, wat niet alleen spier- en gewrichtsklachten veroorzaakt, maar ook kan leiden tot bewegingsbeperkingen.

Tijdens een Trigger Point Training zet je druk op deze pijnlijke triggerpunten door middel van zelfmassage. Deze druk zorgt ervoor dat de spieren zich weer ontspannen. Het verminderen van spierknopen zorgt voor verlichting én voor meer plezier tijdens het bewegen en trainen. Het trainingsmateriaal van Trigger Point helpt daarbij. Voeg deze training toe aan je dagelijkse routine, zodat jouw spieren optimaal op spanning blijven en je de innerlijke kracht van je lichaam naar boven haalt.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Met trainingsmateriaal van Trigger Point fitness je zonder klachten

Trigger Point is expert op het gebied van therapeutische massagetools. Zij ontwikkelen trainingsmaterialen waarmee je zelf de spierknopen in je lichaam kunt masseren, waaronder foam rollers, diep in het weefsel doordringende cold rollers en massageballen.

Foam Rollers zijn populaire producten en vind je in iedere fitnessclub of studio. Een Foam Roller is het perfecte trainingsmateriaal om je spieren gezond en flexibel te houden. Trigger Point Foam Rollers zijn dé oplossing voor het verminderen van pijn en spanningen, bijvoorbeeld veroorzaakt door een druk en stressvol leven. De Foam Rollers helpen niet alleen bij het verlichten van spierspanningen, maar ook bij revalidatie en tegen littekenweefsel. Met dit product zet je druk op de spieren en rek je ze op en wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waarmee de spanning in je lichaam wordt verminderd. Je kiest zelf de intensiteit van de massage en deze is gemakkelijk uit te voeren. Deze Foam Rollers verschillen op sommige plaatsen van oppervlak, waardoor je gemakkelijk de intensiteit van de massage aanpast. Door de harde, holle kern omringd door EVA-schuim is deze steviger dan normale rollers.

Voor de moeilijker bereikbare delen van het lichaam gebruik je de Massage Ball. Met deze veelzijdige massage ball creëer je zelf de optimale massage van het hele lichaam. Om druk uit te oefenen gebruik je een harde ondergrond zoals een vloer of een muur.

Een volledig overzicht van de trainingsmaterialen vind je in onze webshop.