skip to Main Content

GUN-eX

GUN-eX biedt een totaalconcept voor het aanbieden van small group (personal) training sessies en high-intensity interval training voor fitnessclubs, personal training studio’s en boutique clubs. Het concept is bovendien uitermate geschikt voor outdoor workouts, zoals bootcamp. GUN-eX bestaat uit elastische battle ropes en biedt ondersteuning op het gebied van training, zonder licentie!

GUNNING™ met GUN-eX

Tijdens een GUNNING™ workout combineer je het beste van atletische performance en high-intensity interval trainingen tot een effectieve workout. Een training hoeft slechts 35 minuten te duren. Maak je klaar voor een full body training met sprints, battling en meer.

Een belangrijk voordeel van dit product is het snelle resultaat wat je er als klant mee boekt. Dit zorgt voor een betere retentie bij de club. Je kunt het eenvoudig implementeren, zodat je er snel personal training sessies en small group training sessies door kunt verkopen.

Projecten GUN-eX

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Creëer een extra verdienmodel

Door GUN-eX als small group training aan te bieden, maak je een cross-over tussen personal training (1 op 1) en groepsfitness. Personal training wordt altijd doorbelast, maar doorgaans is groepsfitness bij een abonnement inbegrepen. Klanten krijgen tijdens een small group training meer aandacht, wat het realistisch maakt om er een fee voor te vragen. Een training met een kleinere groep wordt overigens ook vaak als leuker ervaren. Wil je er een stabiel inkomen voor je business mee realiseren? Kies er dan voor om het als 8-wekenprogramma aan te bieden.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Welke GUN-eX past bij jou?

Heb je een grote ruimte tot je beschikking of train je buiten? Dan biedt de GUN-eX Cobra kit volop bewegingsvrijheid voor een kort en effectieve training. Heb je minder ruimte tot je beschikking? Dan biedt de GUN-eX Mini Cobra kit (korter) een betere uitkomst. Koop je een Cobra Elastic Battle Rope package? Dan krijg je daar een gratis te downloaden training app met kant-en-klare workouts voor elk trainingsniveau bij. Zowel voor individuele trainingen als voor groepstrainingen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details