skip to Main Content

PROACTIVE

Soms zoek je als fitness professional naar no-nonsense trainingsmateriaal wat er goed uitziet, niet kapot gaat en betaalbaar is. Het moet tegen een stootje kunnen, duurzaam zijn en het moet graag (én vaak) opgepakt worden door leden om ermee te trainen. Maar, het moet ook betaalbaar zijn. In dat geval is PROACTIVE hét merk om jouw club of studio mee in te richten.

PROACTIVE fitness ‘fundamentals’

Het aanbod van PROACTIVE trainingsmaterialen omvat voornamelijk de basis benodigdheden die elke functionele trainingsruimte nodig heeft, zoals: medballs, dumbbells, plyometric boxes en ga zo maar door. De keuze hoeft niet altijd ‘reuze’ te zijn, als de producten in de reeks maar kwaliteit bieden. Als je op zoek bent naar een duurzaam basisproduct, kies dan PROACTIVE.

Projecten PROACTIVE

Het draait niet alleen om de workout. Dit clubdesign concept heeft een opvallende architectuur, ultramoderne functionele fitnessapparatuur en zelfs individuele handwasstations.
Bekijk project
Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden.
Bekijk project
Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.
Bekijk project

Functioneel met (spier)ballen

Iedereen die functional fitness volledig heeft omarmt, weet dat de medicine ball (medball) een fantastisch onderdeel is van functionele trainingsprogramma’s. PROACTIVE heeft ze van 1 tot 10 kg, van iets zachter zonder grip tot harder met grip. Russian Twists, Squats, Lunges, Wood Chops en ga zo maar door. Verbeter je stabiliteit, armkracht en grip. Met deze ballen kun je alle kanten op! Er zijn zelfs speciale rekken verkrijgbaar om ze netjes in op te bergen.

Ook voor wie liever spierballen kweekt, is dit merk een super uitkomst. Naast de medballs heeft PROACTIVE ook dumbbells en plates in het assortiment. Duurzaam én zonder franjes.

De dumbbells zijn gemaakt van massief staal en geperst en gelast aan een verchroomd handvat. Zo zijn ze robuust genoeg en kunnen ze een stootje hebben. Het zwart-chromen design en de gewichtsindicatoren, die permanent in de koppen zijn gegoten, zorgen voor een snelle en gemakkelijke herkenning van het gewicht voor soepele overgangen. Wil je de vloer vrij houden van dumbbells, dan biedt het opbergrek van koolstofarm staal een duurzaam opbergrek. Op zoek naar een setje lichte dumbbells? Dan bieden de Vinyl Dipped Hand Weights een mooie uitkomst.

Voor de échte olympic weight lifters onder ons zijn er natuurlijk ook de bumper plates. De zwarte plates met in reliëf gemarkeerde gewichtsindicatoren zorgen voor een onderscheidende uitstraling in jouw gym. De Urethane Olympic Bumper Plates zijn gemaakt van Polyurethaan, waardoor ze geurarm zijn en ook nog eens geen vlekken op de vloer achterlaten. Dat vindt ook de huishoudelijke ploeg heel erg fijn. Rubberen plates vind je ook in het aanbod van PROACTIVE.

Ook de Kettlebell heeft inmiddels z’n plek verovert in de functionele trainingsruimte. Met de Cast Iron Kettlebells herken je het gewicht van de Kettlebell snel aan de kleur. Ze zijn beschikbaar van 8 tot 32 kg met telkens een verhoging van 4 kg.

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Jump for your fitness

PROACTIVE fitness workouts betekent niet alleen spierballen kweken, stabieler worden en een betere grip krijgen. Het betekent ook je algehele conditie verbeteren. Met de plyometric boxes trainen je leden binnen no-time sprongkracht én uithoudingsvermogen. Ze kunnen afzonderlijk gestapeld worden, zodat je een variabele hoogte creëert, afhankelijk van capaciteit en voortgang. Met de klittenbandlipjes blijven de box elementen op hun plaats, zodat je veilig en vertrouwd kunt stapelen én springen. Ze zijn ook nog eens licht van gewicht, dus gemakkelijk te verplaatsen.