skip to Main Content

Alles wat je wilt weten over GUN-eX

Goed nieuws, de high-intensity interval training GUN-eX is nu ook in de Benelux! Met GUN-eX kun je binnen no-time een small group trainingsprogramma in de club implementeren. Ook voor personal trainers zijn de materialen zeer geschikt. Voeg een volledige workout toe aan het lesrooster of gebruik de materialen als aanvulling op een bestaande workout.

GUN-eX: DE HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING VOOR IEDEREEN!

Met de materialen van Gun-eX kun je de volgende workouts doen:

  • Full-body HIIT workout
  • Personal training
  • Small group training
  • Bootcamp

Wat is het GUN-eX trainingssysteem?
Het is een uniek, origineel resistance training systeem met functionele, gepatenteerde producten.

Wat biedt het GUN-eX?
GUN-eX biedt weerstandstrainingstools en trainingseducatie voor coaches en trainers, samen met GUN-eX kleding, trainingsmateriaal en onderwijs voor iedereen.

Hoe en waar worden GUN-eX-producten gemaakt?
Alle producten en accessoires zijn ontworpen in de VS en exclusief in Europa gemaakt. Niets wordt geïmporteerd uit China. De onderdelen hebben een uniek serienummer en worden na productie gecontroleerd. Alle producten zijn met de hand gemaakt – topkwaliteit voor topsporters!

Welke materialen worden gebruikt voor GUN-eX producten?
Alleen de materialen van topkwaliteit. De hoes is gemaakt van Dupont Cordura-materiaal en zorgt voor extreme duurzaamheid. De producten zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Alle belts zijn van legerkwaliteit en de karabiners zijn klimkarabiners van topkwaliteit. En het allerbelangrijkste – alle steken zijn gemaakt van hoogwaardig gelijmd garen dat normaal wordt gebruikt voor parachutes.

Hoeveel ruimte is er nodig om te trainen met GUN-eX producten?
Dit hangt af van het type product. De meeste ruimte neemt het GUN-eX COBRA-touw in, je minimaal 6 meter ruimte nodig heeft. De CORE-MACHINE of QUATTRO hebben een minimum van 2 meter nodig.

Wie kan trainen met het GUN-eX trainingssysteem?
Iedereen! We hebben verschillende weerstanden voor iedereen. Onze belangrijkste klanten zijn professionele en Olympische atleten, professionele trainers en coaches, fitnessketens en het leger. Ze vertrouwen op onze unieke aanpak en de materialen van topkwaliteit.

Zijn GUN-eX producten “one size fits all”?
Ja, iedereen kan met elk product trainen. Kies de juiste weerstand voor jou!

Welke weerstand past het beste bij mij?
In het algemeen: zware weerstand is geschikt voor sterke mannen/vrouwen en professionele topsporters. Lichte weerstand is perfect voor fitnessclubs, vrouwen, jeugdatleten en fitnessliefhebbers.

Wat betekent het nummer op elke tool?
Op elke trainingstool staan 2 cijfers. Het ene cijfer is het unieke serienummer en het andere cijfer is weerstand. Voorbeeld: De COBRA is gemaakt in een 700 en 300 versie. Dit cijfer is altijd zichtbaar op de veiligheidsriem. Het cijfer is de weerstand in Newton. 700 Newton is 72 kg (159 lbs) kracht bij maximale uitrekking. Je kunt zien of het een zware of lichte weerstand is en welke kracht het produceert.

Hoe kan ik de hulpmiddelen schoonmaken?
Omdat we alleen materialen van de allerbeste kwaliteit gebruiken, kun je ze afspoelen met water. Gebruik geen schoonmaakmiddelen of weekmakers.

Kan ik ook accessoires bij GUN-eX producten aanschaffen?
Ja, we hebben veel accessoires voor GUN-eX resistance ropes (bijvoorbeeld: biceps riemen, heupgordels, dijriemen, harnassen, functionel bars, pols- en enkelboeien).

Is het mogelijk om elke spier in het lichaam te trainen met GUN-eX producten?
Ja, als je het op de juiste manier doet. Je zult spierpijn krijgen in spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details